Рецепт Кабачки, смажені в панірувальних сухарях фото

Кабачки, смажені в панірувальних сухарях
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Кабачки, смажені в панірувальних сухарях, - просте і доступне блюдо, яке швидко готується. Кабачки можна вживати як самостійну страву або ж приготувати до них додатковий гарнір.

Приготовим кабачки, смажені в панірувальних сухарях в домашніх умовах. Насамперед потрібно нарізати кабачки кружечками, потім присолити і поперчити за смаком. Збиваємо яйце і мачає в нього кабачки, відразу ж обвалюють їх в панірувальних сухарях. Розігріваємо на сковороді рослинне масло і обсмажуємо кабачки до золотистої скоринки. Хай щастить!

  • Кабачок молодий - 600 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
кабачки, смажені в панірувальних сухарях - фото крок 1
Кабачок промиваємо та нарізаємо кільцями, діаметром 1 см.
кабачки, смажені в панірувальних сухарях - фото крок 2
Цукіні з сіллю і poperčite. Збийте яйце і умочіть в нього кружечки кабачків, потім обваляйте їх в панірувальних сухарях.
кабачки, смажені в панірувальних сухарях - фото крок 3
Розігріваємо олію в сковороді. Обсмажуємо кабачки з двох сторін до красивого золотистого кольору.
кабачки, смажені в панірувальних сухарях - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти