Кабачки, смажені в панірувальних сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки, смажені в панірувальних сухарях, - просте і доступне блюдо, яке швидко готується. Кабачки можна вживати як самостійну страву або ж приготувати до них додатковий гарнір.
Приготовим кабачки, смажені в панірувальних сухарях в домашніх умовах. Насамперед потрібно нарізати кабачки кружечками, потім присолити і поперчити за смаком. Збиваємо яйце і мачає в нього кабачки, відразу ж обвалюють їх в панірувальних сухарях. Розігріваємо на сковороді рослинне масло і обсмажуємо кабачки до золотистої скоринки. Хай щастить!
- Кабачок молодий - 600 грам
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Часник - 3 зубчики
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Кабачок промиваємо та нарізаємо кільцями, діаметром 1 см.
Цукіні з сіллю і poperčite. Збийте яйце і умочіть в нього кружечки кабачків, потім обваляйте їх в панірувальних сухарях.
Розігріваємо олію в сковороді. Обсмажуємо кабачки з двох сторін до красивого золотистого кольору.
Смачного!