Цвітна капуста в клярі і панірувальних сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Цвітна капуста в клярі і панірувальних сухарях - чудове блюдо, яке ви завжди зможете приготувати на обід або вечерю. Запечена капуста виходить хрусткою і ніжною. Неймовірно смачно!
Перед вами - простий рецепт приготування цвітної капусти в клярі і панірувальних сухарях. Капусту відваріть до готовності. Потім обваляйте в яєчному клярі і панірувальних сухарях. Обсмажте суцвіття капусти на сковороді до красивого, золотистого кольору. Удачі в приготуванні!
- Цвітна капуста - 1 штука
- Сухарі паніровочні - 100 грам
- Яйця - 2-3 штук
- Масло рослинне - 50 грам
- Сіль і перець - За смаком
Збийте яйця з сіллю і перцем. Капусту розділіть на суцвіття.
Відваріть капусту в киплячій підсоленій воді 5-7 хвилин.
Умочіть капусту в кляр.
Тепер обваляйте в панірувальних сухарях.
На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо капусту з усіх боків до золотистого кольору. Смачного!