Цвітна капуста в панірувальних сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Цвітна капуста в панірувальних сухарях - це відмінний гарнір або самостійне блюдо. Він підійде для вечері, прекрасно поєднується з м'ясними і овочевими стравами. Можна подавати холодним і гарячим!
Не знаю, що подати до столу в якості овочевого гарніру? тоді дізнайтеся, як приготувати кольорову капусту в панірувальних сухарях. Це дуже ніжний овоч, який при такому способі приготування зберігає в собі всі корисні речовини.
- Кольорова капуста - 800-900 грам
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Яйця - 2-3 штук
- Масло рослинне - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
У невелику піалочку вбийте сирі курячі яйця. Збийте їх виделкою або вінчиком, додавши сіль і цукор. Капусту вимийте і розберіть на суцвіття.
У велику каструлю влийте воду. Поставте її на плиту і закип'ятити. Опустіть суцвіття капусти в воду на п'ять хвилин, потім відкиньте їх на друшляк.
Розігрійте в сковороді рослинне масло. Кожне суцвіття капусти макайте у збите зі спеціями яйце.
У миску всипте панірувальні сухарі. Після того, як суцвіття капусти ви вмочить у яйце, обваляйте його в сухарях. Потім викладіть суцвіття на сковороду і обсмажуйте до рум'яної скоринки з усіх боків.