Сирники з козячого сиру
(покроковий рецепт з фото)
Рум'яними сирниками з козячого сиру можна нагодувати дітей на сніданок, особливо, якщо вони ні в яку не хочуть їсти такий корисний продукт в чистому вигляді. Подавайте десерт з медом, сметаною, чаєм.
Особливо смачні сирники з джемом або варенням на сніданок або полуденок. Їх можна загорнути у фольгу і взяти з собою, якщо ви відправляєтеся в поїздку або на пікнік. Дітям сирнічкі можна викласти в ланч-бокс і дати з собою в школу.
- Сир козячий - 240 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок(3 ст.Л. - в тісто і 3 ст.Л. - з panirovku)
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Сир викладіть в глибоку тарілку або миску, розімніть вилкою. Вбийте туди ж куряче яйце, всипте цукровий пісок, сіль. За бажанням можете додати ванільний цукор або пару крапель екстракту ванілі. Розімніть весь вміст ємності.
Всипте 3 ст.Л. Пшеничного борошна і замісити не дуже щільне сирне тісто. Ні розпушувач, ні соду в тісто додавати не потрібно! Решту борошна пересипте на тарілку.
Прогрійте на сковороді рослинне масло. Від тесту отщіпніте частина, сформуйте заготовку на зразок котлети і обпаніруйте в борошні на тарілці з усіх боків. Викладіть заготовки в масло і обсмажте на помірному нагріванні до рум'яності, потім переверніть на іншу сторону.
Обсмажте також до рум'яності і викладіть готові сирники на тарілку або на блюдо.
Подайте їх до столу з ароматним чаєм або кавою, не забувши про квітковий мед, сметану або солодке варення, джем.