Чупа-чупси з козячого сиру
(покроковий рецепт з фото)
Дуже цікава і оригінальна закуска, яку з гордістю можна подати на свято. Такі чупа-чупси відмінно супроводжують дружніх посиденьок. Заходьте і дивіться рецепт!
Замість козячого сиру можна використовувати інший м'який сир. Закуску подають холодною. Замість звичних сирних кульок можете зробити ось такі чупа-чупси в паніровці. Саму паніровці можете приготувати не тільки з горіхів, а також з твердого сиру, зелений, ікри, панірувальних сухарів і іншого.
- Бекон - 6 скибочок
- Козиний сир - 120 грам
- Вершковий сир - 120 грам
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Сушені ягоди - 1/3 склянки (журавлина, вишня, чорниця)
- Зелень - 1 пучок (петрушка, Зелена цибуля)
- Пекан - 0, 5 склянки
1. У чашу комбайна викладіть козячий і вершковий сир, мідь, сіль. Збийте все до утворення однорідної маси. Перекладіть в миску і відправте в морозильну камеру на 20-30 хвилин.
2. Бекон обсмажте на сухій сковороді, потім перенесіть на серветку. Викладіть в чисту чашу комбайна сушені ягоди і подрібніть їх.
3. Додайте до ягід вимиту зелень, подрібніть в однорідну масу. Викладіть бекон, пекан і подрібніть.
4. Дістаньте сирну масу з холодильника, сформуйте невеликі кульки і викладіть на тацю.
5. Масу з горіхів, бекону і зелені перекладіть в миску, обваляйте кожен кульку в паніровці.
6. Проколіть така кулька дерев'яної або пластикової шпажкою і подавайте до столу. Приємного!