Шашлик зі свинини на сметані
(покроковий рецепт з фото)
Любителі шашликів! Пропоную приготувати шашлик зі свинини на сметані. М'ясо виходить соковите, ніжне і дуже смачне!
Перед приготуванням шашлику витримуйте м'ясо в маринаді не менше 2 годин, а якщо є можливість, то залиште м'ясо маринуватися на всю ніч. Чим довше м'ясо буде знаходитися в маринаді, тим ніжніше вийде шашлик. Любителі гострого можуть додати в маринад гірчицю, хрін або перець. За бажанням можна додати часник і улюблені ароматні трави. Дерзайте і радуйте друзів і рідних смачним м'ясом!
- Свинина - 600 грам (м'якоть)
- Цибуля - 2-3 штук
- Крем - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

М'ясо наріжте досить великими шматочками.

Додайте до м'яса нарізану кільцями цибулю і добре все пам'ятаєте руками, щоб цибуля пустила свій сік.

Потім додайте сметану, сіль, перець і улюблені спеції. Добре перемішайте і залиште м'ясо маринуватися мінімум на 2 годину. Можна на всю ніч.

Шматочки маринованого м'яса нанизати на шампури, розмістіть на мангалі і смажте періодично перевертаючи до готовності м'яса.

Як тільки м'ясо покриється рум'яною скоринкою - шашлик зі свинини на сметані готовий.

Знімайте шампури з вогню і подавайте до столу. Смачного!