Кавказький шашлик зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Кавказький шашлик зі свинини, що може бути простіше і смачніше. Берете хороший шматок свинини, а все інше просто просто. Я не знаю нікого, хто не любить такий шашлик. Ось мій рецепт, спробуйте!
Кавказький шашлик зі свинини ми готуємо постійно, як тільки починається дачний сезон. Іноді шашлик маринується довше, як три години, але від цього він стає тільки смачніше. Якщо у мене велике застілля, то кавказький шашлик зі свинини я мариную напередодні. Дуже смачно готувати кавказький шашлик зі свинини на вугіллі, він виходить з димком! Завжди на інший сітці я запікаю овочі: соковитий червоний перець, баклажани, помідори. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Вино сухе - 14 склянок
- Сіль - 34 Ст. Ложок (без верху)
- Перець - 0, 5-1, 0 чайних ложки
- Часник - 3 зубчики
Свинину нарізати на однакові невеликі шматочки.
До свинини додати цибулю і часник, посолити поперчити.
Влити масло і вино, перемішати закрити плівкою і поставити настоюватися в холодильник на 3 годину.
М'ясо нанизати на шпажки. Смажити шашлик до золотистого кольору. Смачного!