Кавказький шашлик зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Кавказький шашлик зі свинини, що може бути простіше і смачніше. Берете хороший шматок свинини, а все інше просто просто. Я не знаю нікого, хто не любить такий шашлик. Ось мій рецепт, спробуйте!
Опис приготування:
Кавказький шашлик зі свинини ми готуємо постійно, як тільки починається дачний сезон. Іноді шашлик маринується довше, як три години, але від цього він стає тільки смачніше. Якщо у мене велике застілля, то кавказький шашлик зі свинини я мариную напередодні. Дуже смачно готувати кавказький шашлик зі свинини на вугіллі, він виходить з димком! Завжди на інший сітці я запікаю овочі: соковитий червоний перець, баклажани, помідори. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Вино сухе - 14 склянок
- Сіль - 34 Ст. Ложок (без верху)
- Перець - 0, 5-1, 0 чайних ложки
- Часник - 3 зубчики
Свинину нарізати на однакові невеликі шматочки.
До свинини додати цибулю і часник, посолити поперчити.
Влити масло і вино, перемішати закрити плівкою і поставити настоюватися в холодильник на 3 годину.
М'ясо нанизати на шпажки. Смажити шашлик до золотистого кольору. Смачного!