Рецепт Кавказький плов фото

Кавказький плов
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Кавказький плов неодмінно потрібно готувати з баранини. Тоді він виходить ароматним і"правильним" . Зробити це можна за допомогою мультиварки. Тоді процес буде набагато простіше і не завдасть клопоту.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати кавказький плов, то цей рецепт прийде вам на виручку. Плов можна зробити, як в мультиварці, так і в товстостінній казанку. Багато господині в процесі приготування не кладуть очищений часник, а кидають цілу головку прямо з лушпинням. Після її слід прибрати, а часник віддасть весь свій аромат.

  • Баранина - 800 грам
  • Мал - 400 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Сіль, перець, паприка - За смаком
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
кавказький плов - фото крок 1
Баранину промийте і зачистите від зайвого жиру. EE Відділи кісток, якщо необхідно, м'ясо наріжте шматочками. Поставте мультиварку в режим смаження і обсмажте м'ясо на рослинному маслі до золотистого кольору.
кавказький плов - фото крок 2
Переведіть мультиварку в режим гасіння і влийте в чашу до м'яса стакан води. Гасіть баранину сорок хвилин.
кавказький плов - фото крок 3
Очистіть моркву і цибулю. Вимийте овочі та наріжте цибулю півкільцями, а моркву натріть на крупній тертці. Додайте овочі в мультиварку. Додати сіль, поперчіть, додати перець.
кавказький плов - фото крок 4
Овочі млоїте в режимі випічки десять хвилин. Потім очистіть часник і викладіть зубчики в плов.
кавказький плов - фото крок 5
Додайте в плов рис і будь-які спеції на ваш розсуд. Залийте все водою так, щоб вона покривала рис на два пальця. Чи не перемішуйте, готуйте сорок хвилин в режимі гасіння до повної готовності.

Схожі рецепти