Кавказький хліб
(покроковий рецепт з фото)
Хліб - це головний продукт будь-якого столу. Кожна країна може похвалитися своїм виглядом хліба. А на Кавказі їх існує велика різноманітність. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати кавказький хліб.
На Кавказі дуже багато різних видів хліба, один з найпопулярніших - це коржі. Готуються вони супер швидко і супер просто. Обсмажую їх на сковороді з додаванням невеликої кількості соняшникової олії. Коржі можна подати до перших страв і другим, до м'яса і салатів.
- Яйця - 1 штука
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Кефір - 1/2 склянки
- Борошно - 200 грам
1
У миску додайте кефір, до нього вбийте яйце, всипте половину чайної ложки солі і соди, а також просіяне борошно.
2
Замісити тісто спершу ложкою, а потім руками. Розділіть отримане тісто на 4 частини.
3
З кожної сформуйте кульку, руками надайте йому форму коржі і зробіть кілька проколів виделкою.
4
У сковороду налийте трохи олії і розігрійте його гарненько. Обсмажуйте коржі з двох сторін до золотистої скоринки.