Рецепт Кавказький хліб фото

Кавказький хліб
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Борошно , Молочні продукти , Кефір
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Хліб , Коржі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Хліб - це головний продукт будь-якого столу. Кожна країна може похвалитися своїм виглядом хліба. А на Кавказі їх існує велика різноманітність. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати кавказький хліб.

Опис приготування:

На Кавказі дуже багато різних видів хліба, один з найпопулярніших - це коржі. Готуються вони супер швидко і супер просто. Обсмажую їх на сковороді з додаванням невеликої кількості соняшникової олії. Коржі можна подати до перших страв і другим, до м'яса і салатів.

  • Яйця - 1 штука
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Кефір - 1/2 склянки
  • Борошно - 200 грам
1
У миску додайте кефір, до нього вбийте яйце, всипте половину чайної ложки солі і соди, а також просіяне борошно.
2
Замісити тісто спершу ложкою, а потім руками. Розділіть отримане тісто на 4 частини.
3
З кожної сформуйте кульку, руками надайте йому форму коржі і зробіть кілька проколів виделкою.
4
У сковороду налийте трохи олії і розігрійте його гарненько. Обсмажуйте коржі з двох сторін до золотистої скоринки.

Схожі рецепти