Рецепт Кавказький салат фото

Кавказький салат
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Пропоную рецепт дуже смачного кавказького салату зі смаженими баклажанами. Він неймовірно смачний і красивий, таке блюдо за визначенням не може не сподобатися. Охоче ​​ділюся рецептом!

Опис приготування:

Якщо у вас закінчилися ідеї приготування страв з баклажанів рекомендую терміново зробити кавказький салат. Блюдо виходить надзвичайно красивим і смачним. Як його приготувати, дивіться покрокову інструкцію до рецептом.

  • Баклажан - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука (середнього розміру)
  • Гострий перець - 0, 5 штуки
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Braai - 1 пучок
  • Гайка - 100 грам (відвареної або консервований)
  • Оцет - 1 Ст. Ложка (бальзамічний або яблучний)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
кавказький салат - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
кавказький салат - фото крок 2
Баклажан наріжте брусочками.
кавказький салат - фото крок 3
Обсмажте баклажан на рослинній олії, намагаючись, зберегти форму, приправити сіллю.
кавказький салат - фото крок 4
Наріжте півкільцями червону цибулю.
кавказький салат - фото крок 5
Наріжте брусочками болгарський перець, подрібніть половинку гострого перцю.
кавказький салат - фото крок 6
Обсмажте цибулю і перці до готовності, приправити сіллю.
кавказький салат - фото крок 7
Подрібніть кінзу і часник, змішайте разом.
кавказький салат - фото крок 8
Викладіть обсмажені баклажани в салатник.
кавказький салат - фото крок 9
Додайте обсмажені цибулю і перець.
кавказький салат - фото крок 10
Додайте в салат відвареної або консервований нут.
кавказький салат - фото крок 11
Додайте кінзу з часником, влийте столову ложку бальзамічного винного оцту (можлива заміна на яблучний оцет).
кавказький салат - фото крок 12
Перемішайте салат і подавайте до столу. Він може бути як самостійною стравою, так і гарніром до м'яса або риби. Це яскравий за смаком і за кольором салат, дуже смачний, від душі рекомендую приготувати.

Схожі рецепти