Рецепт Салат «Кавказький» з болгарським перцем і яловичиною фото

Салат «Кавказький» з болгарським перцем і яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Соковитий і поживний салат можна приготувати на основі відвареної яловичини і сезонний овочів. Він виходить апетитним і дуже смачним, особливо його оцінять чоловіки, люблячі м'ясо, на обід або на вечерю.

Опис приготування:

Завдяки яблучного оцту, цибулевий нарізка втрачає гіркоту і набуває легкої кислинку. Салат виходить неймовірно смачним, але в той же час і дуже ситним. Разом з болгарським перцем ви можете додати і помідор, але тоді блюдо потрібно подати до столу відразу ж після його приготування.

  • Яловичина - 150 грам (відварна)
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Оцет яблучний - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 3 щіпки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Хміль-сунелі - 3 щіпки
  • Кріп - 0, 5 пучка
салат
Підготуйте зазначені інгредієнти.
салат
Яловичину заздалегідь відваріть в каструлі приблизно 40-50 хвилин до м'якості. Потім остудіть і наріжте стрічками, брусочками, викладаючи нарізку в глибоку ємність.
салат
Очистіть болгарські перці різного кольору від насіння, зрізавши кришечки. Промийте і наріжте стрічками.
салат
Очистіть ріпчасту цибулю, промийте і розріжте навпіл. Наріжте половину дрібним кубиком або півкільцями, залийте яблучним оцтом і залиште на 10 хвилин, потім рідину злийте. Морква очистіть, промийте і натріть на тертці в ємність. Туди ж додайте отжатую лушпиння нарізку.
салат
Всипте хмелі-сунелі, сіль і мелений чорний перець.
салат
Промийте кріп, подрібніть його і додайте в ємність. Викладіть майонез будь-якої жирності і акуратно перемішайте.
салат
Викладіть салат на тарілки і подайте до столу. За бажанням його можна охолодити перед подачею в холодильнику.

Схожі рецепти