Салат з яловичиною та болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Простий, швидкий в процесі, дуже апетитний і досить ситний салатик покажу вам. Поєднання м'яса і овочів - це завжди класика. Рецепт чудовий, його точно слід взяти на замітку кожної господині.
Це дуже літній, яскравий салат, який чудово впишеться в ваше щоденне меню або навіть святкове. Я покажу, як приготувати салат з яловичиною і болгарським перцем, кукурудзою, авокадо і зеленню. Різноманітність смаків тут приголомшливе! Дуже важливий нюанс - це не пересушити м'ясо, інакше воно буде жорстким. В іншому процес простий і зажадає від вас мінімум зусиль.
- Яловичина - 400 грам
- Салат "романо" - 1 пучок
- Болгарський перець - 1-2 штук
- Кукурудза - 2 штуки
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Авокадо - 1 штука
- Сіль і спеції - За смаком (перець чорний і чилі)
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Лимон або вапно - 2 штуки
- Оливкова олія - 3 чайних ложки
- Мед - 2 чайних ложки
1. Яловичину вимийте, обсушити, посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом і обсмажте 3-6 хвилин, перевернув лишь 1 раз. Тим часом вимийте, обсушити і наріжте салат.
2. У глибокий салатник викладіть подрібнену цибулю, кукурудзу (відварну або консервовану), нарізаний зелений салат, перець і м'якоть авокадо.
3. Для приготування заправки з'єднайте оливкова олія з соком двох лаймов або лимонів. Додайте мед, щіпку солі і перцю. Ретельно перемішайте. Вилийте заправку в салатник і акуратно перемішайте.
4. Після смаження м'ясо зніміть зі сковороди і дайте йому "відпочити" 5 хвилин. А далі наріжте яловичину скибочками.
5. Викладіть остигле м'ясо до овочів і подавайте салат до столу.
Смачного!
Смачного!