Рецепт Салат з яловичиною та болгарським перцем фото

Салат з яловичиною та болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Болгарський перець , Кукурудза
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл , День народження
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Простий, швидкий в процесі, дуже апетитний і досить ситний салатик покажу вам. Поєднання м'яса і овочів - це завжди класика. Рецепт чудовий, його точно слід взяти на замітку кожної господині.

Опис приготування:

Це дуже літній, яскравий салат, який чудово впишеться в ваше щоденне меню або навіть святкове. Я покажу, як приготувати салат з яловичиною і болгарським перцем, кукурудзою, авокадо і зеленню. Різноманітність смаків тут приголомшливе! Дуже важливий нюанс - це не пересушити м'ясо, інакше воно буде жорстким. В іншому процес простий і зажадає від вас мінімум зусиль.

  • Яловичина - 400 грам
  • Салат "романо" - 1 пучок
  • Болгарський перець - 1-2 штук
  • Кукурудза - 2 штуки
  • Червона цибуля - 1/2 штуки
  • Авокадо - 1 штука
  • Сіль і спеції - За смаком (перець чорний і чилі)
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Лимон або вапно - 2 штуки
  • Оливкова олія - 3 чайних ложки
  • Мед - 2 чайних ложки
салат з яловичиною та болгарським перцем - фото крок 1
1. Яловичину вимийте, обсушити, посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом і обсмажте 3-6 хвилин, перевернув лишь 1 раз. Тим часом вимийте, обсушити і наріжте салат.
салат з яловичиною та болгарським перцем - фото крок 2
2. У глибокий салатник викладіть подрібнену цибулю, кукурудзу (відварну або консервовану), нарізаний зелений салат, перець і м'якоть авокадо.
салат з яловичиною та болгарським перцем - фото крок 3
3. Для приготування заправки з'єднайте оливкова олія з соком двох лаймов або лимонів. Додайте мед, щіпку солі і перцю. Ретельно перемішайте. Вилийте заправку в салатник і акуратно перемішайте.
салат з яловичиною та болгарським перцем - фото крок 4
4. Після смаження м'ясо зніміть зі сковороди і дайте йому"відпочити" 5 хвилин. А далі наріжте яловичину скибочками.
салат з яловичиною та болгарським перцем - фото крок 5
5. Викладіть остигле м'ясо до овочів і подавайте салат до столу.
Смачного!

Схожі рецепти