Крабовий салат з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Крабовий салат з болгарським перцем смачний, оригінальний добре підходить на святковий стіл. Брати в салат потрібно не крабові палички, а саме крабове м'ясо! Для мене це новинка, яка прижилася!
Крабовий салат з болгарським перцем робиться легко і просто. Курку рекомендую обсмажити на вершковому маслі. Якщо хочете дієтичний варіант крабового салату з болгарським перцем, то беріть відварене куряче філе. Смак стане більш пісним, зате салат більш корисним. Співвідношення крабового м'яса, курки і перцю можете змінювати на свій розсуд. Успіхів і приємного апетиту!
- Крабное м'ясо - 100 грам
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Куряче філе - 100 грам
- Майонез - 60 грам
- Помідор - 1 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Приготувати продукти.
Порізати філе соломкою.
Обсмажити філе на сковороді до готовності.
Перецьь і помідор нарізати соломкою.
Національний оператор мобільного нарізати соломкою.
Всі інгредієнти змішати і заправити майонезом, сіллю, перцем.
Готовий салат викласти в салатник і прикрасити салатом і лимоном.