М'ясний салат з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Болгарський перець надає будь-якому салату унікальний смак, хрускіт і соковитість. Один з моїх улюблених салатів з цим інгредієнтом - м'ясний салат з болгарським перцем. Салат - ситний, заправляється майонезом.
М'ясний салат з болгарським перцем можна заправити майонезом, а можна замінити майонез на натуральний йогурт або хороше оливкова олія. Подавати салат можна в салатниці або порційно. Такий салат можна приготувати в будь-який час року і він відмінно буде виглядати на святковому столі.
На фотографіях представлені варіанти подачі - з майонезом і без.
- Куряче філе (грудка) - 1 штука
- Шинка - 150 грам
- Листя пекінської (китайської) капусти - 5-6 штук
- Болгарський перець - 1 штука
- Консервована квасоля - 200 грам
- Консервована кукурудза - 200 грам
- Майонез - 4 Ст. Ложки (може замінити на йогурт або зробити суміш.)
- Чорний перець - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Підготуйте всі інгредієнти для м'ясного салату з болгарським перцем. Промийте і просушіть паперовим рушником листя пекінської капусти. Наріжте. Болгарський перець промийте, виріжте насіння і плодоніжки, наріжте кубиками.
2. Шинку наріжте смужками і обсмажте на сковороді. Масло можна не додавати, якщо шинка - з жирком.
3. Курячі грудки промийте, наріжте невеликими кубиками. Додати сіль, поперчіть і обсмажте на олії до готовності (курка стане м'якою, білої всередині і золотистої зовні).
4. У мисці змішайте нарізані і готові інгредієнти: курку, шинку, пекінську капусту, болгарський перець, консервовану кукурудзу і квасолю. Заправте майонезом і перемішайте. Смачного!