Простий салат з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Це салат можна використовувати як гарнір до гарячих страв або м'ясу, подати як закуску або просто як свіжий овочевий салат. Його застосування обмежене лише фантазією домогосподарки.
Опис приготування:
Якщо вам подобається смак болгарського перцю, то це салат якраз для вас. Спочатку потрібно підготувати перець - наріжте його великими часточками і запечіть протягом півгодини в духовці. Потім викладіть його в салатницю, додайте подрібнені горіхи і часник, полийте оливковою олією і лимонним соком. Дайте час настоятися в холодильнику, далі рясно посипте салат подрібненою петрушкою, прикрасьте часточками горіхів і подайте на стіл. Смачного!
- Грецькі горіхи - 30 грам
- Болгарський перець - 2-3 штук
- Пучок петрушки - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
Болгарський перець очистіть від насіння і поріжте часточками. Складіть їх на деко і відправте на 30 хвилин в духовку при 150 градусах.
Часник пропустіть через прес або дуже дрібно наріжте.
Горіхи подрібнити в блендері в крихту.
Готовий перець складіть в салатницю, полийте оливковою олією і лимонним соком, додайте горіхи і часник. Поставте на годину в холодильник.
Потім рясно посипте салат подрібненою петрушкою, прикрасьте часточками горіхів і подайте на стіл.