Крабовий салат зі смаженою перцем і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Салат начебто просте, але складається з двох різних салатів, поданих разом. Крім того, привертає увагу незвичайна подача цієї страви. Цікаво? Заходьте і дивіться рецепт!
У цьому салаті майонез цілком можна замінити сметаною. Також непогано додати в крабовий салат варений яйця. І взагалі, подати його можна звичайним стандартним чином.
- Крабове м'ясо - 200 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Стебло селери - 1 штука
- Невеликий цибулю - 1 штука
- Огірок - 1 Склянка
- Авокадо - 1 Склянка
- Лимон - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
1. Перецьь запечіть в духовці до чорноти, при 240 градусах близько 20 хвилин.
2. Викладіть перець в пакет і зав'яжіть, залиште на 10 хвилин. Потім зніміть шкірку і видаліть насіння.
3. Цибуля, перець і часник наріжте кубиком.
4. М'якоть авокадо наріжте кубиком, потім пюріруйте.
5. Додайте до нарізаним овочам лимонний сік і пюре авокадо, посоліть і перемішайте.
6. В огірків відріжте довгий тонкий скибочку, покладіть в холодну воду.
7. Національний оператор мобільного наріжте. Можна брати як імітацію крабового м'яса, так і натуральне.
8. Огірок і селера наріжте кубиком.
9. Змішайте з крабовим м'ясом і заправте майонезом.
10. На тарілці викладіть коло з скибочки огірка. У нього викладіть спочатку крабовий салат.
11. На нього салат з перцю. Подавайте з зеленню. Смачного!