Рецепт Салат «Цезар» зі смаженою сьомгою та авокадо фото

Салат «Цезар» зі смаженою сьомгою та авокадо
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Сьомга
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Дуже яскравий, апетитний і безсумнівно шалено смачний салатик хочу запропонувати вам спробувати. У домашніх умовах він вийде не гірше, ніж в будь-якому ресторані. Рекомендую рецепт на замітку!

Опис приготування:

Поспішаю розповісти вам, як приготувати салат"Цезар" зі смаженою сьомгою та авокадо. Поєднання свіжої зелені, ніжною рибки, м'якоті авокадо, хрусткого бекону і яєчка - це по-справжньому чарівно! Можна зробити яйце-пашот або відварити його круто. Що стосується заправки, то ви можете використовувати запропонований тут варіант або вибрати те, що вам по більше до душі.

  • Хліб - 2-3 скибочок
  • Філе сьомги - 300 грам(2 стейк на 150 грам)
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець, мелений часник - За смаком
  • Бекон - 2 скибочки
  • Яйце - 2 штуки
  • Авокадо - 1 штука
  • Листя салату - 1 пучок
  • Пармезан - За смаком
  • Натуральний йогурт - 3 Ст. Ложки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Тертий пармезан - 1 Ст. Ложка
  • Файл ančousa - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль і перець - За смаком
1
Хліб наріжте невеликими кубиками, викладіть на деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте до рум'яності.
Можна додати сіль, спеції, трохи оливкового масла.
2
Сьомгу вимийте, обсушити. Додати сіль, додайте при бажанні перець і мелений часник. На сковороді з чуточкой масла обсмажте до готовності. Після полийте соком лимона і викладіть на теплу тарілку.
3
А на сковороду тим часом відправте нарізаний бекон, смажте до хрусткої скоринки.
4
Паралельно зваріть яйце. В даному випадку воно відварене в"стилі" pashot. У киплячу воду додайте пару ложок оцту, зробіть віночком воронку і влийте яйце. Як тільки білок схопився, акуратно дістаньте яйце.
5
Заправку найкраще зробити заздалегідь. Для її приготування з'єднайте подрібнене філе анчоуса, часник, майонез, йогурт, олія, сік лимона і сир. Ретельно збийте, додайте сіль і перець за смаком.
6
Можна збирати салат. На тарілку для подачі викладіть зелень, сухарики, бекон, філе сьомги. Додайте нарізаний скибочками авокадо і яйце. Полийте заправкою, присипте пармезаном і подавайте до столу.

Схожі рецепти