Рецепт Салат зі смаженою сьомгою фото

Салат зі смаженою сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Фрукти , Персик , Помідор , Огірок , Сьомга
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Покажу вам оригінальне рибну страву. Йтиметься про те, як приготувати салат зі смаженою сьомгою. Крім риби сюди увійде кускус, овочі та фрукти. Дивіться і готуйте, вам сподобається

Опис приготування:

Цей салат поєднує в собі головне блюдо, гарнір і свіжі овочі. Але заправка з лимонного соку об'єднує всі інгредієнти між собою в дуже смачний, красивий і апетитний салатик, який можна подавати навіть до святкового столу.


  • Сьомга - 2 штуки (філе 150 г)
  • Кускус - 120 грам
  • Вода kipyashtaya - 240 мілілітрів
  • Лимон - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Огірок - 1 штука (дрібний)
  • Персик - 2 штуки (або нектарини)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
салат зі смаженою сьомгою - фото крок 1
Кускус залийте окропом, трохи посоліть і накрийте зверху. Залиште на 10 хвилин настоятися.
салат зі смаженою сьомгою - фото крок 2
Вимийте всі овочі і персики. Поріжте дрібно помідори, огірки і фрукти, з'єднайте їх з набряклим кускус, соком половинки лимона, поперчіть. Я ще додаю трохи нарізаного чилі.
салат зі смаженою сьомгою - фото крок 3
Розжарити сковороду з маслом, сіль і poperčite файл. Обсмажте його з обох боків до золотистої скоринки. Додайте в салат рукколу або іншу зелень. Викладіть рибу на салат і подавайте.

Схожі рецепти