Салат зі смаженою сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Покажу вам оригінальне рибну страву. Йтиметься про те, як приготувати салат зі смаженою сьомгою. Крім риби сюди увійде кускус, овочі та фрукти. Дивіться і готуйте, вам сподобається
Цей салат поєднує в собі головне блюдо, гарнір і свіжі овочі. Але заправка з лимонного соку об'єднує всі інгредієнти між собою в дуже смачний, красивий і апетитний салатик, який можна подавати навіть до святкового столу.
- Сьомга - 2 штуки (філе 150 г)
- Кускус - 120 грам
- Вода kipyashtaya - 240 мілілітрів
- Лимон - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука (дрібний)
- Персик - 2 штуки (або нектарини)
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
Кускус залийте окропом, трохи посоліть і накрийте зверху. Залиште на 10 хвилин настоятися.
Вимийте всі овочі і персики. Поріжте дрібно помідори, огірки і фрукти, з'єднайте їх з набряклим кускус, соком половинки лимона, поперчіть. Я ще додаю трохи нарізаного чилі.
Розжарити сковороду з маслом, сіль і poperčite файл. Обсмажте його з обох боків до золотистої скоринки. Додайте в салат рукколу або іншу зелень. Викладіть рибу на салат і подавайте.