Салат «грецький» зі смаженою куркою
(покроковий рецепт з фото)
Класичний овочевий салат з легкої заправкою в якості експерименту можна доповнити курочкою, щоб вийшло більш ситне і апетитне блюдо. Вам подобаються такі кулінарні варіації? запам'ятовуйте!
Пропоную Вашій увазі оригінальну ідею, як приготувати салат "грецький" зі смаженою куркою. Я рекомендую грудку замаринувати заздалегідь, щоб вона провела в маринаді від 30 хвилин 4 годин. Паралельно можна в оцті замаринувати цибулю, до речі. Відмінний салатик, Котрий, я впевнена, вам сподобається!
- Куряча грудка - 4 штуки
- Лимон - 1 штука
- Сіль, перець, орегано - За смаком
- Оливкова олія - 60 мілілітрів(+ для смаження)
- Червоний винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Салат "романо" - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Помідори - 2-3 штук
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Фета - За смаком
- Маслини - За смаком
1
Курячі грудки вимийте, обсушити і викладіть в глибоку миску. Додайте сік одного лимона, сіль, перець, трохи орегано. Перемішайте і залиште маринуватися.
2
Для приготування заправки з'єднайте оливкова олія, оцет, сік лимона, пропущений через прес часник. Додайте сіль, перець, орегано. Перемішайте.
3
З овочами і зеленню все дуже просто: вимийте, обсушити, наріжте і викладіть на тарілку для подачі.
4
Курячі грудки відправте на сковороду з розігрітим маслом і обсмажте до готовності.
5
У салат додайте за смаком маслини і сир "фета" .
6
Полийте заправкою і акуратно перемішайте. Зверху викладіть курочку, нарізану порційними шматочками.