Салат зі смаженою куркою
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування салату зі смаженою куркою я знайшла на одному зарубіжному сайті, приготувала його для свого чоловіка і отримала схвалення. Ділюся з вами простим і швидким рецептом м'ясного салату.
Поєднання гострого соусу і ніжного блакитного сиру - просто вибух емоцій і насолоди ..!
- Куряча грудка середніх розмірів - 1 штука
- Салат Ромен, будь-яка інша зелень - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 100 грам
- Гострий соус Чилі - За смаком
- Блакитний сир Дор-Блю - 150 грам
- Соус Цезар - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Отже, давайте приступимо до готування. Для цього ми візьмемо курячу грудку і разрежем її навпіл.
А тепер візьмемо сковорідку, наллємо в неї оливкового масла, туди ж кинемо і вершкове масло, і розігріємо її. Курячі грудки потрібно обсмажити на невеликому вогні з двох сторін, до отримання золотисто-рум'яної скоринки. Рада з моїх помилок - вершкове масло швидко пригорає до сковороди і курка чорніє. Щоб такого не було, смажити курку потрібно на невеликому вогні, а масло вершкове додавати в міру необхідності.
Готову курячу грудку відставте в сторону, злийте зі сковороди залишки жиру, і після цього полийте трохи соусом Чилі. Шматочки курки потрібно буде через деякий час перевернути, щоб вони просочилися з двох сторін, так щоб вони вкрилися рівномірним шаром соусу.
Тепер, звичайно ж, Її Величність - заправка. Оскільки у мене не було знаменитого Американського соусу, я взяла соус Цезар, який оп смаковими якостями ні скільки не поступається першому. У соус покришите Дор-Блю і ретельно все перемішайте.
Накришить листя зелені у велику миску для салатів. Краще буде, якщо ви просто будете їх рвати. Листя полийте соусом, але не переборщіть, соус просто повинен покривати листя, а не листя повинні тонути в ньому.
А ось тепер додайте в салат порізану курячу грудку, перемішайте і сміливо подавайте до столу.