Піца зі смаженою куркою
(покроковий рецепт з фото)
Піца, яка всім сподобається!
Нагріти масло в сковороді на великому вогні. Смажити шматочки курячого філе в олії 6 - 7 хвилин. Чи не пережарити!
Розігрійте духовку до 425 градусов по Фаренгейту (220 градусів С).
Зібрати піци: кожен лаваш змастити 1 / 4 ложки арахісового соусу. Викласти на кожен лаваш 1 / 4 підсмаженої курки і 1 / 4 частина нарізаної цибулі. Зверху на кожну "піцу" викласти по одному шматочку сиру. Покладіть піцу на злегка змащений маслом деко і запікайте в розігрітій духовці 10- 12 хвилин, поки сир не розтане і не спіниться. Дістаньте з духовки. Дайте постояти 1 - 2 хвилини на деку. Поріжте і подавайте піцу теплою.
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Куряча грудка - 1 штука
- Тайський арахісовий соус - 1 Склянка
- Зелена цибуля - 50 грам
- Маленькі лаваші - 4 штуки
- Сир проволоне - 4 скибочки
Нагріти масло в сковороді на великому вогні. Смажити шматочки курячого філе в олії 6 - 7 хвилин. Чи не пережарити!
Розігрійте духовку до 425 градусов по Фаренгейту (220 градусів С).
Зібрати піци: кожен лаваш змастити 1 / 4 ложки арахісового соусу. Викласти на кожен лаваш 1 / 4 підсмаженої курки і 1 / 4 частина нарізаної цибулі. Зверху на кожну "піцу" викласти по одному шматочку сиру. Покладіть піцу на злегка змащений маслом деко і запікайте в розігрітій духовці 10- 12 хвилин, поки сир не розтане і не спіниться. Дістаньте з духовки. Дайте постояти 1 - 2 хвилини на деку. Поріжте і подавайте піцу теплою.
Розігрійте духовку до 425 градусов по Фаренгейту (220 градусів С).
Зібрати піци: кожен лаваш змастити 1 / 4 ложки арахісового соусу. Викласти на кожен лаваш 1 / 4 підсмаженої курки і 1 / 4 частина нарізаної цибулі. Зверху на кожну "піцу" викласти по одному шматочку сиру. Покладіть піцу на злегка змащений маслом деко і запікайте в розігрітій духовці 10- 12 хвилин, поки сир не розтане і не спіниться. Дістаньте з духовки. Дайте постояти 1 - 2 хвилини на деку. Поріжте і подавайте піцу теплою.