Рецепт Вершкові пельмені на сковороді фото

Вершкові пельмені на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Якщо вам набридли звичайні пельмені, пропоную відмінну альтернативу звичайному страві. Приготуйте їх по-новому! Відмінний варіант швидкого вечері або обіду.

Опис приготування:

Смажені пельмені завжди смачніше звичайних варених. А в соусі буде просто чудово. Для цього рецепта можна взяти і заморожені пельмені. Розморожувати перед цим їх абсолютно не потрібно.

  • Пельмені - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Вершки 20% - 1 склянок
  • Вода - 1 склянок
  • Сир твердий - 100 грам
  • Спеції - За смаком
вершкові пельмені на сковороді - фото крок 1
Ріпчасту цибулю дрібно наріжте і обсмажте.
вершкові пельмені на сковороді - фото крок 2
Додайте заморожені пельмені. Обсмажуйте всі разом хвилини 3-4.
вершкові пельмені на сковороді - фото крок 3
Додайте трохи вершків і води. Доведіть до кипіння і тушкуйте на маленькому вогні хвилин 15.
вершкові пельмені на сковороді - фото крок 4
Потім натріть сир на тертці і половину додайте в пельмені. Перемішайте і вимкніть.
вершкові пельмені на сковороді - фото крок 5
Подавайте гарячими.
При подачі посипте блюдо сиром.
Смачного!

Схожі рецепти