Вершкові пельмені на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам набридли звичайні пельмені, пропоную відмінну альтернативу звичайному страві. Приготуйте їх по-новому! Відмінний варіант швидкого вечері або обіду.
Смажені пельмені завжди смачніше звичайних варених. А в соусі буде просто чудово. Для цього рецепта можна взяти і заморожені пельмені. Розморожувати перед цим їх абсолютно не потрібно.
- Пельмені - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Вершки 20% - 1 склянок
- Вода - 1 склянок
- Сир твердий - 100 грам
- Спеції - За смаком
Ріпчасту цибулю дрібно наріжте і обсмажте.
Додайте заморожені пельмені. Обсмажуйте всі разом хвилини 3-4.
Додайте трохи вершків і води. Доведіть до кипіння і тушкуйте на маленькому вогні хвилин 15.
Потім натріть сир на тертці і половину додайте в пельмені. Перемішайте і вимкніть.
Подавайте гарячими.
При подачі посипте блюдо сиром.
Смачного!
При подачі посипте блюдо сиром.
Смачного!