Рецепт Вершкові імбирні тістечка фото

Вершкові імбирні тістечка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження , 8 березня
Випічка , Солодке , Тістечко
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Вершкові імбирні тістечка викликають у мене особливий захват, це ніжний бісквіт зі смаком імбиру і лимона, легка кисло-солодка глазур з вершковим смаком і лимонними нотками. Це варто спробувати!

Опис приготування:

Дивіться, я покажу вам, як приготувати найніжніші"Вершкові імбирні тістечка" . Вся суть в бісквіті, він готується на основі вершкового масла з невеликим додаванням сметани, підсилює вершковий смак глазур. Як тільки бісквіт з глазур'ю охолоне, його можна порізати на трикутники або квадрати, прикрасити збитими або аерозольними вершками і подавати до чаю. Дивіться рецепт!

  • Пшеничне борошно - 250 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Крем - 50 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Лимон - 1/2 штуки (сік і tsedra)
  • Імбир - 15 грам
  • Ванільна есенція - 1/2 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - 180 грам (глазур)
  • Вершкове масло - 15 грам (глазур)
  • Лимонний сік - 25 мілілітрів (глазур)
  • Вершки аерозольні - За смаком (для прикраси)
вершкові імбирні тістечка - фото крок 1
1. Підготуйте продукти, приступимо! Масло краще заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно трохи розм'якшилося. Увімкніть духовку на 180 градусів.
вершкові імбирні тістечка - фото крок 2
2. Вершкове масло міксером збийте з цукром до утворення кремоподібної маси.
вершкові імбирні тістечка - фото крок 3
3. Введіть сметану, по одному яйця, не вимикаючи змішувач. Імбир очистіть від шкірки, натріть на дрібній тертці, з половинки лимона зніміть цедру. У чашу міксера влийте лимонний сік (з половинки лимона), додайте цедру і імбир. Перемішайте.
вершкові імбирні тістечка - фото крок 4
4. Всипте борошно з розпушувачем, довести тісто до кипіння.
вершкові імбирні тістечка - фото крок 5
5. Форму застеліть пергаментом, змастіть маслом. Тісто розрівняйте і відправте в духовку на 40-50 хвилин. За той час, поки бісквіт в духовці, приготуйте глазур. Для цього з'єднаєте вершкове м'яке масло з соком другої половинки лимона і цукровою пудрою. Віночком або ложкою доведіть глазур до однорідного стану.
вершкові імбирні тістечка - фото крок 6
6. Готовий бісквіт залийте глазур'ю і залиште остигати. Якщо хочете широкий шар глазурі, то збільште кількість продуктів для неї в два рази.
вершкові імбирні тістечка - фото крок 7
7. Поріжте бісквіт на квадратики. Кожен прикрасьте вершками і цедрою. Тістечка готові!
вершкові імбирні тістечка - фото крок 8
8. Смачного!

Схожі рецепти