Вершкові кабачки з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати смачну і ніжну закуску з кабачків з грибами. Це одне з найбільш вдалих поєднань. Готуються вони досить швидко і з легкістю виручать Вас під час літнього обіду або вечері.
Дуже смачний рецепт ароматного страви з кабачків! Смак виходить ніжно-вершковий. А гриби його відмінно доповнюють. Такі кабачки можна подавати у вигляді самостійного блюда або гарнір до м'яса, наприклад.
- Кабачок - 1 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Вино біле сухе - 50 мілілітрів
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Печериці - 200 грам
- Помідори - 2-3 штук
- Сир твердий - 50 грам
- Спеції - За смаком
Нарізані помідори обсмажте з печерицями.
Влийте до них біле вино і тушкуйте під кришкою хвилин 5.
Потім додайте кабачки, нарізані кубиками. Продовжуйте тушкувати ще хвилин 10-15.
Влийте вершки і додайте подрібнений часник. Все добре прогрійте.
Додайте сіль і спеції за смаком. Посипте тертим сиром, перемішайте і зніміть з вогню. Дайте страві постояти ще пару хвилин під кришкою, щоб сир розплавився.
Подавайте блюдо гарячим. Смачного!