Цвітна капуста на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Овочі на грилі - це не тільки чудовий гарнір, але і цілком повноцінне блюдо. Рекомендую вам рецепт приготування цвітної капусти на грилі - на гарнір і не тільки!
Готувати капусту можна на сковороді-гриль або просто на грилі (жаровня). Якщо немає можливості у мене на природу вибратися, а розводити мангал лінь - тоді беру сковороду-гриль. Для приготування салату з цвітної капусти з яйцем досить одного качана (вистачить на 4 мінімум). Спеції можете брати найрізноманітніші. Сир фета додасть ніжності капусті.
- Капуста - 700 грам
- Сир фета - 150 грам
- Масло оливкове - 40 мілілітрів
- Паста Харріс - 15 грам
- Спеції - За смаком
Капусту намагайтеся різати по 1, 5-2 см завтовшки, щоб не розпадалася.
Змішайте пасту Харіса з оливковою олією, спеціями. Замість Харіс врзьміте гострий перець або паприку.
Змащуємо капусту з двох сторін.
Обсмажуємо на грилі по 2-3 хвилини з кожного боку.
Ріжемо фету.
Вкладаємо зверху на капусту і смажимо ще хвилини 3.
Готову кольорову капусту на грилі з овочами можете подавати. Смачного!
Готову кольорову капусту на грилі з овочами можете подавати. Смачного!