Мариновані восьминоги
(покроковий рецепт з фото)
Мариновані восьминоги - прекрасна закуска як для святкового столу, так і вечері в колі сім'ї. Готується все дуже швидко і просто! Беріть на замітку!
Аналогічним чином можна маринувати будь-які морепродукти, відмінно підійдуть кальмари або креветки.
- Восьминоги - 400 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Петрушка - 4 штуки
Підготуйте всі інгредієнти.
Восьминоги промийте і обсмажте в сковороді з маслом протягом 5 хвилин.
Додати сіль, поперчіть. Додайте нарізані часник і зелень. Обсмажуйте пару хвилин.
Перекладіть восьминоги в миску, додайте оцет і перемішайте.
Смачного!