Цукерки смоктальні (вершкові льодяники)
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати цукерки будинку, але не знаю, , як? Я розповім вам, як приготувати смоктальні цукерки в домашніх умовах. Дітки будуть в захваті!
Ось так легко і просто виявляється можна приготувати дуже смачні льодяники на паличці на основі вершків. Ваші діти шалено полюблять ці цукерки і більше ніколи не захочуть їсти магазинні варіанти.
- Вершки - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 40 грам
- Цукор - 200 грам
- Ваніль - За смаком
1
Для початку слід підготувати зручну ємність, в якій ми будемо варити вершкові льодяники. Як тільки ви визначитеся з ємністю, слід вилити в неї вершки (можна також використовувати молоко), додати до них ваніль, цукор і вершкове масло.
2
Ставимо сотейник на повільний вогонь і починаємо готувати вершкову карамель. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до повного розчинення. Маса повинна вийде однорідної, а колір повинен стати кавовим. Як тільки ви досягнете бажаного результату, сотейник можна буде знімати з вогню.
3
Розливаємо вершкову карамель по формах і чекаємо, поки вона трішки загусне. Після цього в формочки необхідно вставити палички і дочекатися повного застигання. Приблизно через пару годин вершкові льодяники будуть повністю готові. Приємного чаювання!