Рецепт Смажені кабачки без борошна фото

Смажені кабачки без борошна
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Кабачок
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Кабачки можна смажити двома способами - з борошном або без. Без муки смажити зручно, немає потреби після кожному партії міняти масло, тому як мука засмажується і чорніє на сковороді.

Опис приготування:

Немає нічого простіше, ніж підсмажити на вечерю кабачок. Здорово, легко, просто! ріжемо кільцями, приправляем і обсмажуємо з двох боків на олії.

  • Кабачок - 1 штука
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 2-4 Ст. Ложок (для смаження)
смажені кабачки без борошна - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Вимийте кабачок, ображати хвостики з двох сторін.
смажені кабачки без борошна - фото крок 2
2. Поріжте кабачок.
смажені кабачки без борошна - фото крок 3
3. Додайте сіль і перець, щоб зробити. Залиште на 5 хвилин пустити сік.
смажені кабачки без борошна - фото крок 4
4. Обсмажуйте до м'якості на середньому вогні, можна трохи прикрити кришкою.
смажені кабачки без борошна - фото крок 5
5. Смажте з обох сторін до красивої скоринки.
смажені кабачки без борошна - фото крок 6
6. Смажені кабачки без борошна готові. Смачного!

Схожі рецепти