Смажені кабачки без борошна
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки можна смажити двома способами - з борошном або без. Без муки смажити зручно, немає потреби після кожному партії міняти масло, тому як мука засмажується і чорніє на сковороді.
Немає нічого простіше, ніж підсмажити на вечерю кабачок. Здорово, легко, просто! ріжемо кільцями, приправляем і обсмажуємо з двох боків на олії.
- Кабачок - 1 штука
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 2-4 Ст. Ложок (для смаження)
1. Приготуємо продукти. Вимийте кабачок, ображати хвостики з двох сторін.
2. Поріжте кабачок.
3. Додайте сіль і перець, щоб зробити. Залиште на 5 хвилин пустити сік.
4. Обсмажуйте до м'якості на середньому вогні, можна трохи прикрити кришкою.
5. Смажте з обох сторін до красивої скоринки.
6. Смажені кабачки без борошна готові. Смачного!