Кабачки смажені без олії
(покроковий рецепт з фото)
Іноді хочеться чогось дуже легкого. Що може бути краще, ніж кабачки? Вони майже всі складаються з води. Їх рекомендують для всіляких дієт. Смажена їжа не корисна через масла, але його тут немає.
Кабачок треба промити, порізати на кільця, посолити, поперчити і обсмажити на сковороді-гриль.
- Кабачки - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Кабачки вимити. Зрізати попки.
Кожен кабачок нарізати на колечка. Нарізайте так, щоб кабачок не світився, але і не був занадто товстим.
Посоліть і поперчіть з усіх боків.
Використовуючи сковороду гриль. Обсмажте кабачки з двох сторін до готовності.
Подайте відразу до столу.
Такі кабачки можуть бути самостійною стравою. Входити до складу інших страв і салатів.
Такі кабачки можуть бути самостійною стравою. Входити до складу інших страв і салатів.