Печеня - рецепти від домашніх кухарів

«Ажапсандал» вірменський з м'ясом

«Ажапсандал» вірменський з м'ясом

Класичний рецепт цієї страви передбачає використання овочів. розповім, як приготувати «Апжапсандал» на вірменський манер. буде смачно, ситно і ароматно! опис приготування: Блюдо може бути рідке, нагадує густий овочевий суп м м'ясом або спекотне. Не бійтеся спецій, тут вони дуже до речі! готуйт...

читати далі
Адоб

Адоб

Адоб - блюдо з філіппінської кухні, яке обов'язково сподобається чоловікам. На перший погляд - ніби звичайне печеня, але з цікавою технологією приготування. Подають зазвичай з рисом і до келиха пива. опис приготування: Поділюся з вами рецептом, як приготувати АДОБО, і навіть як його адаптувати...

читати далі
Баклажани по індійськи

Баклажани по індійськи

По суті, в цій страві всього два основних інгредієнта, але все виходить шикарно. Як так? Це завдяки спецій, які широко застосовуються в Індійській кухні. страва, до того ж, ще й пісне! опис приготування: Це традиційне індійське блюдо готується дуже швидко і просто. Являє собою обсмажені перець...

читати далі
Баклажани в казані на багатті

Баклажани в казані на багатті

печеня, напевно, одне з найпростіших і варіативних гарячих страв. фактично, потрібно взяти основу з будь-якого м'яса і додати до нього овочі. Я підготувала для вас варіант рецепта з баклажанами. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати баклажани в казані на багатті з бараниною. Ця ...

читати далі
Баранина в горщику

Баранина в горщику

Є величезна кількість рецептів, як приготувати баранину в горщику. Але раджу перевірений. М'ясо виходить ароматне, ніжне. Дуже зручно готувати в горщиках - кожному своя порція. пробуйте! опис приготування: Це дуже ароматне блюдо з-за великої кількості спецій, як і належить в східній кухні. Йог...

читати далі
Прес-банк

Прес-банк

друк — блюдо узбецької кухні і як багато східні страви готується з м'яса і великої кількості овочів. ось, власне, короткий опис басми. ситно, корисно і дуже смачно. опис приготування: Для приготування басми в ідеалі підійде баранина, яловичина або телятина. Але це якщо слідувати непорушним кан...

читати далі
Баварське спекотне

Баварське спекотне

Печеня зі свинячої лопатки Швайнебратен (печеня з свинини) - традиційне баварське блюдо. Його прийнято подавати з тушкованою капустою, картопляним салатом і хорошим пивом! опис приготування: Сьогодні я розповім вам, як приготувати "; Баварське спекотне" зі свинини. Вибираючи шматочок м'яса, ві...

читати далі
Бозартма з курки

Бозартма з курки

Хочете створити на своїй кухні маленький смачний шедевр? Пропоную для експерименту нескладне, але приголомшливо апетитне і ароматне блюдо, від якого просто неможливо відірватися. рекомендую! опис приготування: Любителям кавказької кухні особливо рекомендую звернути увагу на цей класний спосіб,...

читати далі
Чакапулі грузинськи

Чакапулі грузинськи

Одна з перлин грузинської кухні - це рецепт, як приготувати чакапулі по-грузинськи. Як і більшість страв цієї країни, воно готується з м'ясом і являє собою ситне, поживне рагу. опис приготування: Якщо ви збираєте національні рецепти різних країн світу, то не забудьте про це. Чакапулі - це ситн...

читати далі
Djïz БІЗ

Djïz БІЗ

Яскраве і смачна страва азербайджанської кухні з баранячого ліверу. «Джиз-биз» - такий звук видають шматочки свіжих субпродуктів, потрапляючи в казан з розпеченим жиром. аромат, соковитість, смак - пальчики оближеш! опис приготування: Найсмачніший Джиз-биз, звичайно, готують з молодого баранчи...

читати далі
Fabada

Fabada

насичене, смачне, ситне і пряне печеня з різних м'ясних продуктів і квасолі — це головне блюдо на будь-якому іспанському столі. А з цим рецептом фабада тепер і на вашому! опис приготування: В Іспанії люблять годувати туристів фабада — в ній часто поєднують багато видів м'ясних продуктів, а при...

читати далі
Філе індички тушковане

Філе індички тушковане

Тут я покажу вам, як приготувати філе індички, тушковане з грибами і овочами. Для страви можна вибрати грудку індички або взяти стегна, видаливши попередньо з них кістки. Ну що, приступимо? опис приготування: Таку індичку цілком можна подавати на стіл як самостійне блюдо. Але я іноді додатково...

читати далі
Гавайское печеня з свинини

Гавайское печеня з свинини

Перший раз у своєму житті буду пробувати гавайську кухню (гавайська заморожена суміш з пакета не вважається). Вирішила зробити гаряче блюдо, яке в підсумку дуже сподобалося моєму чоловікові. опис приготування: Тільки обов'язково паралельно відваріть рис як гарнір. Він підкреслить яскравий смак...

читати далі
Яловичина від Джеймі Олівера

Яловичина від Джеймі Олівера

Джеймі Олівер на своїй кухні може приготувати будь-яку страву, яке стане прикрасою столу. Давайте довіримося майстру і приготуємо за його рецептом печеня з яловичини з овочами і темним пивом. опис приготування: Як приготувати яловичину від Джеймі Олівера, дивіться в покроковому рецепті. Шматоч...

читати далі
Яловичина з кабачками і картоплею

Яловичина з кабачками і картоплею

Яловичина в багатьох стравах залишається жорсткою, але яловичина приготована з кабачками і картоплею виходить відмінною! опис приготування: Подайте до жаркого свіжий хліб з хрусткою скоринкою, і дуже смачний соус не залишиться на тарілці. яловичина— 800 грам Цибуля ріпчаста— 3 штуки морква—...

читати далі
Яловичина, тушкована з чорносливом

Яловичина, тушкована з чорносливом

Соковите і смачне блюдо на друге. Додайте більше води, якщо хочете, щоб страва була рідким, тоді можна подавати його з рисом або гречкою. розповім, як приготувати яловичину, тушковану із чорносливом. опис приготування: Замість яловичини можна гасити свинину або баранину. Якщо любите солодкуват...

читати далі
Яловичина у вині по-бургундські

Яловичина у вині по-бургундські

французи — великі любителі гасити м'ясо у вині і це, звичайно, досить смачно. Яловичина у вині по-бургундські відніме у вас небагато часу і порадує ніжністю, смаком і прекрасним ароматом. опис приготування: Яловичина у вині по-бургундські готується в духовці при невеликій температурі три годин...

читати далі
Грузинська солянка

Грузинська солянка

На вчорашньому обіді я вирішила приготувати щось з моєї улюбленої кухні, а саме грузинської. Вийшло дуже смачно і ситно. Обов'язково спробуйте і ви! опис приготування: Солянка по-грузинськи не має нічого спільного з нашою солянкою. Це тушкована яловичина з помідорами і зеленню. Цю страву можна...

читати далі
Ідеальна лимонна курка

Ідеальна лимонна курка

Рецепт із серії ледачих. Замаринувати і забути, згадати, викласти на лист і прибрати в духовку. Всього-то й роботи. А в підсумку чудова соковита курка, з пряним лимонним ароматом, святкове і відразу з гарніром. краса! опис приготування: Замаринувати курку можна на термін від півгодини до двох...

читати далі
Індоутка, тушкована шматочками

Індоутка, тушкована шматочками

Мускусна качка або Індоутка є менш жирної, ніж звичайна біла, і її м'ясо вважається дієтичним. М'ясо індоуткі не має специфічного запаху і присмаку, і страви виходять просто дивовижними. опис приготування: Готувати мускусну качку не складніше, ніж звичайну курку. Хоча є свої особливості. М'ясо...

читати далі