Печеня - рецепти від домашніх кухарів

Адоб

Адоб

Адоб - блюдо з філіппінської кухні, яке обов'язково сподобається чоловікам. На перший погляд - ніби звичайне печеня, але з цікавою технологією приготування. Подають зазвичай з рисом і до келиха пива. опис приготування: Поділюся з вами рецептом, як приготувати АДОБО, і навіть як його адаптувати...

читати далі
Баклажани по індійськи

Баклажани по індійськи

По суті, в цій страві всього два основних інгредієнта, але все виходить шикарно. Як так? Це завдяки спецій, які широко застосовуються в Індійській кухні. страва, до того ж, ще й пісне! опис приготування: Це традиційне індійське блюдо готується дуже швидко і просто. Являє собою обсмажені перець...

читати далі
Баклажани в казані на багатті

Баклажани в казані на багатті

печеня, напевно, одне з найпростіших і варіативних гарячих страв. фактично, потрібно взяти основу з будь-якого м'яса і додати до нього овочі. Я підготувала для вас варіант рецепта з баклажанами. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати баклажани в казані на багатті з бараниною. Ця ...

читати далі
Бозартма з курки

Бозартма з курки

Хочете створити на своїй кухні маленький смачний шедевр? Пропоную для експерименту нескладне, але приголомшливо апетитне і ароматне блюдо, від якого просто неможливо відірватися. рекомендую! опис приготування: Любителям кавказької кухні особливо рекомендую звернути увагу на цей класний спосіб,...

читати далі
Чакапулі грузинськи

Чакапулі грузинськи

Одна з перлин грузинської кухні - це рецепт, як приготувати чакапулі по-грузинськи. Як і більшість страв цієї країни, воно готується з м'ясом і являє собою ситне, поживне рагу. опис приготування: Якщо ви збираєте національні рецепти різних країн світу, то не забудьте про це. Чакапулі - це ситн...

читати далі
Філе індички тушковане

Філе індички тушковане

Тут я покажу вам, як приготувати філе індички, тушковане з грибами і овочами. Для страви можна вибрати грудку індички або взяти стегна, видаливши попередньо з них кістки. Ну що, приступимо? опис приготування: Таку індичку цілком можна подавати на стіл як самостійне блюдо. Але я іноді додатково...

читати далі
Гавайское печеня з свинини

Гавайское печеня з свинини

Перший раз у своєму житті буду пробувати гавайську кухню (гавайська заморожена суміш з пакета не вважається). Вирішила зробити гаряче блюдо, яке в підсумку дуже сподобалося моєму чоловікові. опис приготування: Тільки обов'язково паралельно відваріть рис як гарнір. Він підкреслить яскравий смак...

читати далі
Яловичина з кабачками і картоплею

Яловичина з кабачками і картоплею

Яловичина в багатьох стравах залишається жорсткою, але яловичина приготована з кабачками і картоплею виходить відмінною! опис приготування: Подайте до жаркого свіжий хліб з хрусткою скоринкою, і дуже смачний соус не залишиться на тарілці. яловичина— 800 грам Цибуля ріпчаста— 3 штуки морква—...

читати далі
Яловичина, тушкована з чорносливом

Яловичина, тушкована з чорносливом

Соковите і смачне блюдо на друге. Додайте більше води, якщо хочете, щоб страва була рідким, тоді можна подавати його з рисом або гречкою. розповім, як приготувати яловичину, тушковану із чорносливом. опис приготування: Замість яловичини можна гасити свинину або баранину. Якщо любите солодкуват...

читати далі
Яловичина у вині по-бургундські

Яловичина у вині по-бургундські

французи — великі любителі гасити м'ясо у вині і це, звичайно, досить смачно. Яловичина у вині по-бургундські відніме у вас небагато часу і порадує ніжністю, смаком і прекрасним ароматом. опис приготування: Яловичина у вині по-бургундські готується в духовці при невеликій температурі три годин...

читати далі
Ідеальна лимонна курка

Ідеальна лимонна курка

Рецепт із серії ледачих. Замаринувати і забути, згадати, викласти на лист і прибрати в духовку. Всього-то й роботи. А в підсумку чудова соковита курка, з пряним лимонним ароматом, святкове і відразу з гарніром. краса! опис приготування: Замаринувати курку можна на термін від півгодини до двох...

читати далі
Індоутка, тушкована шматочками

Індоутка, тушкована шматочками

Мускусна качка або Індоутка є менш жирної, ніж звичайна біла, і її м'ясо вважається дієтичним. М'ясо індоуткі не має специфічного запаху і присмаку, і страви виходять просто дивовижними. опис приготування: Готувати мускусну качку не складніше, ніж звичайну курку. Хоча є свої особливості. М'ясо...

читати далі
Смажене м'ясо з картоплею в мультиварці

Смажене м'ясо з картоплею в мультиварці

Просте і знайоме всім поєднання картоплі з м'ясом зустрічається у багатьох перших і других стравах. І можна не боятися додати в такі рецепти незвичайні нотки або використовувати новий спосіб готування. опис приготування: Цього разу у мене вийшло щось схоже на спекотне, але я його робила не на ...

читати далі
Печеня з баранини з картоплею

Печеня з баранини з картоплею

Смак цього приголомшливого страви насправді важко передати словами, адже він просто дивовижний. Таке печеня з баранини з картоплею готувала мені моя мама, я зараз я сама роблю його досить часто. опис приготування: У будь-якої господині майже кожен день виникає питання, що ж приготувати на вече...

читати далі
Печеня з баранини

Печеня з баранини

Печеня з баранини готується з баранячого ноги. Спочатку ми замарінуем м'ясо, потім гарненько його запекти. У нас вийде чудове блюдо, ароматне, соковите, з скоринкою, до якого піде картопля і салат. опис приготування: Печеня з баранини довго нудиться в духовці, але з'їсте ви його дуже швидко. П...

читати далі
Печеня з брокколі з тофу

Печеня з брокколі з тофу

Рецепт приготування печені з капусти брокколі, тофу і горіхів кешью. На гарнір до печені добре подавати коричневий рис або азіатську локшину. опис приготування: Впорядкувати тофу в один шар на аркуші для випічки. Накрити паперовим рушником, притиснути вагою і дати постояти близько 20 хвилин. ...

читати далі
Печеня з яловичини з грибами

Печеня з яловичини з грибами

Просто не можу не поділитися з вами цим приголомшливим рецептом. Ніжне м'ясо з грибами в соковитому соусі з червоним вином і ароматними спеціями. Такого жаркого ви точно ще не пробували! опис приготування: Це досить простий варіант, як приготувати печеню з яловичини з грибами, однак він настіл...

читати далі
Печеня з яловичини з картоплею

Печеня з яловичини з картоплею

Якщо потрібно ситно і смачно нагодувати гостей або домашніх, то прочитайте, як приготувати печеню з яловичини з картоплею, багато зусиль і здібностей від вас приготування не потребує, впораються і початківці! опис приготування: Мені здається, що це найпростіший рецепт печені з яловичини з карт...

читати далі
Печеня з яловичини з зеленою цибулею

Печеня з яловичини з зеленою цибулею

Пропоную приготувати печеню з яловичини з зеленою цибулею. печеня — ця страва, яке відмінно підійде для сімейного обіду або вечері. Ситне і неймовірно смачне! опис приготування: Печеня можна приготувати з будь-якого м'яса, але рекомендую взяти все ж яловичину, повірте, вона того варта. Завдяки...

читати далі
Печеня з яловичини в горщиках

Печеня з яловичини в горщиках

Будь-яке блюдо, приготоване в горщику для запікання, — це не тільки дуже красиво, але і неймовірно смачно! Ось і яловичина, запечена в горщиках з картоплею, морквою і цибулею — супер блюдо! опис приготування: Приготуємо разом з вами печеня з яловичини в горщиках в домашніх умовах. У рецепті не...

читати далі