Печеня з кролика в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Влаштуйте собі домашнє свято! Приготуйте смачне і соковите печеня з кролика! Готувати будемо в горщику, за рахунок цього м'ясо відмінно просочиться, а овочі доповнять, і без того апетитну картину!
Перед вами простий рецепт приготування печені з кролика в горщиках. Зазначених інгредієнтів цілком вистачить на два порційних горщика. Нам знадобиться кроляча стегно, вагою близько 600-650 грам, картопля, морква, цибуля ріпчаста, спеції, печериці, часник і сметана. Сметану беріть не дуже жирну. На фотокартках, детально показано і розказано як приготувати печеню з кролика в горщиках. Успіхів на кухні!
- Кроляча стегно - 600 грам
- Картопля - 5 штук
- Морква - 2 штуки
- Печериці - 200 грам
- Крем - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі промийте і почистіть. Кролячу стегно промийте та висушіть паперовим рушником.
Картоплю порізати соломкою, половину викладіть на дно горщиків.
На картоплю кладемо порізане невеликими шматками м'ясо.
Цибулю ріжемо півкільцями, кладемо зверху на м'ясо.
Далі йдуть скибочки грибів.
Морква ріжемо товстою соломкою, кладемо на печериці.
Посипаємо нарубаної зеленню і часником.
Останній шар - що залишилася картопля.
На третину залийте горщик водою, зверху сметана. Горщики відправляємо в духовку на 1 час. Температура 190 градусів.
Готову страву перемішайте і подавайте до столу! Смачного!