Печеня з яловичини в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Будь-яке блюдо, приготоване в горщику для запікання, - це не тільки дуже красиво, але і неймовірно смачно! Ось і яловичина, запечена в горщиках з картоплею, морквою і цибулею - супер блюдо!
Приготуємо разом з вами печеня з яловичини в горщиках в домашніх умовах. У рецепті немає нічого складного. Яловичина обсмажується на сухій сковороді, потім додаються овочі і м'ясо смажиться ще трохи. Інгредієнти перекладаються в горщик, додається картопля, спеції і сухі трави. Також не зайвою буде сметанка - вона додасть страві особливу м'якість. Готову страву присипаємо зеленню і подаємо до столу. Хай щастить!
- Яловичина - 600 грам (філе)
- Картопля - 6 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перецьь солодкий - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Трави - 1 За смаком (чебрець, базилік, душа)
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Крем - 2 Ст. Ложки
Яловичину поріжте невеликими шматочками і обсмажте на сухій сковороді до повного випаровування рідини. Потім додайте подрібнену цибулю і часник, смажте до напівготовності цибулі.
Наріжте тонкою соломкою моркву і перець, додайте до м'яса. Продовжуйте смажити.
Обсмаживши ще трохи, перекладаємо м'ясо з овочами в горщик. Додаємо порізану крупно картопля, сіль, перець, чебрець, базилік і материнку. Зверху заливаємо водою (приблизно на 2/3), кладемо пару ложок сметани. Готуємо в духовці 1 час, температура 200 градусів.
Подавайте, присипавши зеленню. Смачного!