Рецепт Печеня з яловичини в горщиках фото

Печеня з яловичини в горщиках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Яловичина, Морква, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Гарячі страви, Печеня

Будь-яке блюдо, приготоване в горщику для запікання, - це не тільки дуже красиво, але і неймовірно смачно! Ось і яловичина, запечена в горщиках з картоплею, морквою і цибулею - супер блюдо!

Приготуємо разом з вами печеня з яловичини в горщиках в домашніх умовах. У рецепті немає нічого складного. Яловичина обсмажується на сухій сковороді, потім додаються овочі і м'ясо смажиться ще трохи. Інгредієнти перекладаються в горщик, додається картопля, спеції і сухі трави. Також не зайвою буде сметанка - вона додасть страві особливу м'якість. Готову страву присипаємо зеленню і подаємо до столу. Хай щастить!

  • Яловичина - 600 грам (філе)
  • Картопля - 6 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Перецьь солодкий - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Трави - 1 За смаком (чебрець, базилік, душа)
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Крем - 2 Ст. Ложки
печеня з яловичини в горщиках - фото крок 1
Яловичину поріжте невеликими шматочками і обсмажте на сухій сковороді до повного випаровування рідини. Потім додайте подрібнену цибулю і часник, смажте до напівготовності цибулі.
печеня з яловичини в горщиках - фото крок 2
Наріжте тонкою соломкою моркву і перець, додайте до м'яса. Продовжуйте смажити.
печеня з яловичини в горщиках - фото крок 3
Обсмаживши ще трохи, перекладаємо м'ясо з овочами в горщик. Додаємо порізану крупно картопля, сіль, перець, чебрець, базилік і материнку. Зверху заливаємо водою (приблизно на 2/3), кладемо пару ложок сметани. Готуємо в духовці 1 час, температура 200 градусів.
печеня з яловичини в горщиках - фото крок 4
Подавайте, присипавши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти