Печеня зі свинини в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Готувати в горщиках - простіше простого, і сьогодні ми зробимо приголомшливе смачну печеню з м'ясом, грибами і овочами. Тому дістаємо своїх маленьких глиняних помічників і приступаємо до справи.
Кілька років тому я придбала собі кілька штук глиняних горщиків, і з того часу мені не доводиться замислюватися над тим, що приготувати на вечерю. У мене є величезний список різних страв для горщиків і зараз я збираюся поділитися з вами одним з них, і розповім вам, як зробити печеня з свинини в горщиках. У цих глиняних малюків є цілий ряд плюсів, зокрема, при приготуванні вони сприяють обміну соками між продуктами і тому смак виходить неймовірно насичений. До того ж, коли готуєш в горщиках, не треба довго стояти біля плити, ти просто складаємо всі інгредієнти разом і ставиш в духовку, далі можна займатися своїми справами. Ну не казка чи? ! А якщо ви ще не придбали собі горщики, то обов'язково виправте це, а ось і перший в вашому списку рецепт приготування печені з свинини в горщиках.
- Свинина - 500-600 грам
- Гриби сушені - 200 грам
- Картопля - 6-7 штук
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Часник - 4-5 зубчиків
- Вершкове масло - 70-100 грам
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком