Печеня з печінкою індички в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Ситне і ароматне печеня з грибами і печінкою індички в горщиках. Те, що треба до сімейної вечері! готується швидко, а з'їдається ще швидше!
Замість индюшиной печінки можна взяти курячу або телячу. Можна викласти в горщики сирі продукти, залити окропом, а сметану додати в кінці приготування. Але варіант з обжаркой смачніше.
- Печінка індички - 400 грам
- Картопля - 500 грам
- Гриби - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Селера черешкова - 2 штуки (нетовсті стебла)
- Крем - 100 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Масло топлене - 1 Ст. Ложка
- Бекон - 6 скибочок (или грудинка)
- Чорний перець - 10 штук (горошок)
- Лавровий лист - 3 штуки
- Чебрець - 1 Чайна ложка
Обсмажте картопля, нарізаний часточками, до рум'яної скоринки.
Викладіть на дно горщиків по 2-3 горошини чорного перцю і по лавровому листочку. Викладіть картоплю.
На маслі, що залишилося Позолотіть гриби і цибулю. Викладіть поверх картоплі.
Obzharyte pechenku, нарізану брусочками, на топленому маслі, тільки щоб трохи схопилася і придбала аромат смаженого. Викладіть печінку в горщики.
Покладіть зверху тонкі скибочки грудинки або бекону. Сметану розмішайте з сіллю і гарячою водою і рівномірно залийте горщики. Посипте чебрецем, накрийте кришечками і запікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, близько півгодини.
Подавайте спекотне гарячим з помідорами і свіжою зеленню.