Рецепт Печеня з печінкою індички в горщиках фото

Печеня з печінкою індички в горщиках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Картопля , Гриби , Цибуля , Печінка індички
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 3
Час приготування: 45 хв.

Ситне і ароматне печеня з грибами і печінкою індички в горщиках. Те, що треба до сімейної вечері! готується швидко, а з'їдається ще швидше!

Опис приготування:

Замість индюшиной печінки можна взяти курячу або телячу. Можна викласти в горщики сирі продукти, залити окропом, а сметану додати в кінці приготування. Але варіант з обжаркой смачніше.

  • Печінка індички - 400 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Гриби - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Селера черешкова - 2 штуки (нетовсті стебла)
  • Крем - 100 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Масло топлене - 1 Ст. Ложка
  • Бекон - 6 скибочок (или грудинка)
  • Чорний перець - 10 штук (горошок)
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Чебрець - 1 Чайна ложка
печеня з печінкою індички в горщиках - фото крок 1
Обсмажте картопля, нарізаний часточками, до рум'яної скоринки.
печеня з печінкою індички в горщиках - фото крок 2
Викладіть на дно горщиків по 2-3 горошини чорного перцю і по лавровому листочку. Викладіть картоплю.
печеня з печінкою індички в горщиках - фото крок 3
На маслі, що залишилося Позолотіть гриби і цибулю. Викладіть поверх картоплі.
печеня з печінкою індички в горщиках - фото крок 4
Obzharyte pechenku, нарізану брусочками, на топленому маслі, тільки щоб трохи схопилася і придбала аромат смаженого. Викладіть печінку в горщики.
печеня з печінкою індички в горщиках - фото крок 5
Покладіть зверху тонкі скибочки грудинки або бекону. Сметану розмішайте з сіллю і гарячою водою і рівномірно залийте горщики. Посипте чебрецем, накрийте кришечками і запікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, близько півгодини.
печеня з печінкою індички в горщиках - фото крок 6
Подавайте спекотне гарячим з помідорами і свіжою зеленню.

Схожі рецепти