Варення з антонівки

Варення з антонівки
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 дн. 0 г. 0 хв.
Варення з антонівки — саме ароматне яблучне варення. Ці яблука зовсім десертні, вони трохи кислуваті, але варення з них виходить відмінне. Моя бабуся часто варила це варення. рекомендую!

опис приготування:

Варення з антонівки я пропоную варити саме таким способом, який описаний в рецепті — так часточки яблук зберігаються цілими і стають бурштиновими. Саме варення варто ваших зусиль, повірте. Вам буде дуже приємно як є його самостійно, так і вислуховувати компліменти від інших дегустаторів Саме звичне для нас варення може бути дуже смачним і корисним, якщо наполягати його довше ніж, варити. Про все це читайте в рецепті варення з антонівки. хай щастить!

  • яблука— 1 кілограм(сорту Антонов)
  • цукор— 800 грам(600 грам засипати сирі яблука, 200 грам — в другу варіння.)
  • обкладинка— 1 За смаком
Варення з антонівки - фото крок 1 Яблука помити і обсушити.

Варення з антонівки - фото крок 2 Порізані шматочками яблука засипаємо цукром (600 г) і залишаємо на ніч, щоб яблука дали сік.

Варення з антонівки - фото крок 3 Довести варення до кипіння і варити 5 хвилин. Відставити настоюватися на 4-8 годин.

Варення з антонівки - фото крок 4 Додати цукор, що залишився і поварити ще 2 рази — довести до кипіння і настоювати по 4 годину. Доварити до готовності, додати корицю.

Варення з антонівки - фото крок 5 Готове варення розкласти по банкам. смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Варення зі смородини з желатином

Варення зі смородини з желатином

Варення зі смородини з желатином дає цікавий ефект желе в готовому варення. Дуже приємно таке варення намазати вранці на круасан або булочку. Красиве прозоре варення зарядить вас бадьорістю. опис приготування: Варення зі смородини з желатином вариться досить швидко. Доведіть варення до кипіння...

читати далі
Куряча грудка шматочками на сковороді

Куряча грудка шматочками на сковороді

Дуже просте і швидке блюдо. Куряче м'ясо виходить соковитим і ніжним. Можна подавати зі сметанним соусом. Добре поєднується з будь-якими гарнірами і овочами. опис приготування: Щоб приготувати курячу грудку, потрібно її вимити. Зніміть м'ясо з кістки, приберіть шкіру. Поріжте м'ясо шматочками,...

читати далі
Оселедцева салат

Оселедцева салат

Які страви з оселедця ви знаєте? Напевно їх не так вже й багато, хоча з неї можна зробити не тільки всіма улюблений салат або нарізати шматочками. підкажу, як приготувати оселедцева салат. опис приготування: Для салату можна використовувати цілу рибку, тільки очистіть її спершу або візьміть го...

читати далі
Свинина, тушкована зі сливами

Свинина, тушкована зі сливами

Цей рецепт прийшов до нас з грузинської кухні, де люблять цікаві поєднання. пропонуємо варіант, як приготувати свинину, тушковану зі сливами. Солодкість фруктів і спеції збагачують м'ясний смак. опис приготування: Цей рецепт трохи адаптований для наших країв, оскільки в Грузії люблять дуже нас...

читати далі
Тарталетки з ікрою і сирним сиром

Тарталетки з ікрою і сирним сиром

Тарталетки з ікрою і сирним сиром — найпростіша закуска для святкового столу, особливо актуальна на Новий Рік. Ікра і сирний сир дуже добре "; дружать" між собою. Приготуйте і переконайтеся! опис приготування: Ділюся простим рецептом або, як приготувати тарталетки з ікрою і сирним сиром. Реком...

читати далі