Абрикосове варення без закачування
(покроковий рецепт з фото)
Вже почався період дозрівання абрикосів, тому поспішіть приготувати щось смачненьке з цими надзвичайно ароматними плодами. Особливо смачним, як на мене, є ароматне абрикосове варення.
З солодких соковитих абрикосів можна приготувати компоти, варення джеми і багато іншого. Все залежить від того, що ви і ваші рідні більше любите. Я віддаю перевагу варити абрикосове варення, так як це дуже багатофункціональний продукт. Його можна подавати з тостами до чаю, з ним можна пекти пироги, рулети, круасани. У цьому рецепті я хочу розповісти, як приготувати абрикосове варення без закачування. Це бурштинове ласощі з неперевершеним ароматом припаде до смаку всім. Особливо в захваті будуть найменші ласуни - діти, у яких воно не викличе алергічної реакції, незважаючи на свій яскраво-помаранчевий колір. Зробіть і ви кілька баночок такого варення, і я впевнена, що ваші рідні попросять зварити ще.
- Абрикос - 2 кілограма
- Цукор - 600 грам