Абрикосове варення густе
(покроковий рецепт з фото)
Найсмачніше і ароматне варення, смак якого кожен пам'ятає ще з дитинства - абрикосове, жодне ласощі в світі не зрівняється з ним, тому давайте порадуємо себе і приготуємо це густе варення.
Величезне абрикосове дерево росло на ділянці у моєї бабусі, і я до сих пір пам'ятаю, як вона відправляла мене збирати опале соковиті плоди, а потім готувала з них ароматне густе варення. Тому для мене до цих пір немає нічого смачнішого, ніж таке частування, а готую я його кожен і рік і з задоволенням поділюся з вами своїм рецептом і розповім, як закатати абрикосове варення густе. Воно навіть швидше схоже на джем, для нього нам знадобляться дуже стиглі, м'які і соковиті плоди, які дуже швидко розваряться. До речі, вони досить солодкі самі по собі, тому нам не потрібно додавати до абрикосів багато цукру, так ми максимально збережемо їх природний смак і аромат. З цим простим рецептом абрикосового густого варення ви зможете всю зиму радувати себе і своїх рідних відмінним пригощанням.
- Абрикоси - 1 кілограм
- Цукор - 500 грам
- Обкладинка - За смаком