Шніцель з індички
(покроковий рецепт з фото)
Шніцель з індички - це низькокалорійне і дуже смачна страва. Такий шніцель підійде і тим, хто дотримується дієти, і тим, хто любить смажене м'ясо. До шніцелю з індички підійде свіжий салат.
Грудка індички складається з двох частин, але тут я вказую, що треба чотири "грудки", тобто. Дві цілі грудки, розділені на 4 частини.
Як приготувати шніцель з індички?
1. Грудку індички промийте і відбийте молоточком. Найкраще це зробити, обернувши індичку харчовою плівкою. Тоді і відбиті шматочки м'ясо не будуть розлітатися, і молоточок з денцем отсанутся чистими.
2. Приготуйте широку тарілку і широку миску. У мисці збийте вінчиком яйце з сіллю і перцем. У тарілку викладіть панірувальні сухарі і розрівняйте їх ножем по поверхні тарілки.
3. У сковороду влийте олію. Нагрійте його на середньому вогні. По бажанню, до рослинного масла можна додати шматочок вершкового.
4. Смажте шніцель з індички з двох сторін до золотистого кольору по 6-7 хвилин з кожного боку. Взагалі, час смаження залежить від товщини шніцеля. Чим шніцель тонше, тим він швидше запікається.
Шніцель з індички подавайте з салатом зі свіжих помідорів і огірків, приправлений оливковою олією, свіжомеленим чорним перцем і сіллю. Шніцель і салат можна збризнути соком лимона.
Шніцель з індички готовий!
Смачного!
- Грудка індички - 4 штуки
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Сухарі паніровочні - 4-5 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
Як приготувати шніцель з індички?
1. Грудку індички промийте і відбийте молоточком. Найкраще це зробити, обернувши індичку харчовою плівкою. Тоді і відбиті шматочки м'ясо не будуть розлітатися, і молоточок з денцем отсанутся чистими.
2. Приготуйте широку тарілку і широку миску. У мисці збийте вінчиком яйце з сіллю і перцем. У тарілку викладіть панірувальні сухарі і розрівняйте їх ножем по поверхні тарілки.
3. У сковороду влийте олію. Нагрійте його на середньому вогні. По бажанню, до рослинного масла можна додати шматочок вершкового.
4. Смажте шніцель з індички з двох сторін до золотистого кольору по 6-7 хвилин з кожного боку. Взагалі, час смаження залежить від товщини шніцеля. Чим шніцель тонше, тим він швидше запікається.
Шніцель з індички подавайте з салатом зі свіжих помідорів і огірків, приправлений оливковою олією, свіжомеленим чорним перцем і сіллю. Шніцель і салат можна збризнути соком лимона.
Шніцель з індички готовий!
Смачного!