Рецепт Чеський шніцель фото

Чеський шніцель
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

В оригіналі чеський шніцель готується з телятини, але зустрічаються рецепти, де використовується свинина. Цей шніцель приготовлений з хорошого шматочка свинини, запанірувати і обсмаженого на сковорідці.

Опис приготування:

Як зробити чеський шніцель в домашніх умовах? Дуже просто! Свинину поділяємо на порційні шматочки, відбиваємо і присипаємо сіллю, перцем і приправою. Потім потрібно обваляти шніцелі в борошні, занурити в лезьон і ще раз обвалять в панірувальних сухарях. Смажити на олії до красивого золотистої скоринки. Хай щастить!

  • Свинина - 700 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - - За смаком
  • Борошно - За смаком
  • Молоко - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Приправа для м'яса - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
чеський шніцель - фото крок 1
Поділяємо м'ясо на шніцелі, злегка відбиваємо. Потім потрібно посолити і поперчити м'ясо з двох сторін.
чеський шніцель - фото крок 2
Якщо бажаєте, додайте улюблену приправку.
чеський шніцель - фото крок 3
Для лезьон: збиваємо одне яйце і змішуємо його з молоком. Обваляйте шніцелі в лезьон, потім занурте в лезьон і обваляйте в панірувальних сухарях.
чеський шніцель - фото крок 4
Обсмажуємо шніцелі на рослинній олії з двох сторін, приблизно по 5-6 хвилин з кожного боку.
чеський шніцель - фото крок 5
Готову страву подаємо до столу з зеленим горошком, зеленню і маслинами або оливками. Смачного!

Схожі рецепти