Чеський рулет
(покроковий рецепт з фото)
Найсмачніший в світі бісквітний рулет - це, однозначно, чеська рулет. Уявляю рецепт чеського рулету, який виразно заслуговуємо вашої уваги.
Чеський рулет робиться протягом двох годин, зате приносить величезне задоволення при чаю питті. На останній фотографії рулет змазаний сумішшю з розтопленого вершкового масла (30 г) і розтопленого шоколаду (50 г). Для кращого ефекту, чеська рулет прибрати в холодильник на годину, щоб всі інгредієнти застигли.
- Яйця - 3 штуки (всі наступні інгредієнти призначені для бісквіта:)
- Борошно - 75 грам
- Какао-порошок - 15 грам
- Цукор - 90 грам
- Олія - 120 грам (усі наступні інгредієнти призначені для крему)
- Цукор - 90 грам
- Молоко - 90 грам
- Крохмаль - 13 грам
- Какао-порошок - 5 грам
- Коньяк - 1 Чайна ложка
Для приготування крему слід спочатку приготувати молочний сироп. Для цього змішаємо цукор і 3/4 склянки молока, доводимо до кипіння, далі додаємо крохмаль і поварити, поки сироп не загусне. Потім остудити до кімнатної температури.
В той час, як остигає сироп, готуємо рулетное бісквіт. Борошно просіяти разом з какао-порошком. Окремо збити яйця з цукром.
Додати борошно і какао в яйця. Гарненько змішати.
На папір для випікання (25 з 35 см) розмазати вийшов бісквіт і відправити запікатися його в духовку на 15 хвилин при 190 градусах.
Потім бісквіт потрібно остудити до кімнатної температури, тому у вільний час слід збити масло до білизни і пишності і продовжувати збивати, потроху додаючи молочно-крохмальний сироп. В самому кінці слід додати какао і коньяк. Все збити.
Остиглий бісквіт покласти на папір для випікання вгору нижньою стороною і видалити папір, на якій випікався бісквіт.
На шар бісквіта викласти шар крему.
Навіть razmazaty.
Згорнути чеський рулет.