Рецепт Грецький шніцель фото

Грецький шніцель
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
М'ясо , Телятина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Грецький шніцель нічим не відрізняється від австрійського. Звідки власне це блюдо і сталося. Та ж тонко нарізана телятина, та же панировка. Але греки додають свою родзинку - солодкий перець.

Опис приготування:

Заходьте в гості, розповім деякі подробиці, як приготувати грецький шніцель. Солодкий перець для подачі зазвичай використовують свіжий. Його подрібнюють, обсмажують до м'якості на оливковій олії, додають томатне пюре або томатну пасту, гасять пару хвилин. Я вирішила скоротити час готування, і скористалася консервованим солодким перцем в томаті.

  • Телятина - 600 грам
  • Перець солодкий в томаті - 2 штуки (консервований)
  • Яйце - 1 штука
  • Сухарі паніровочні - 1/2 склянки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
грецький шніцель - фото крок 1
1. М'ясо наріжте на порційні шматки, товщиною по 2 см.
грецький шніцель - фото крок 2
2. Додати сіль, поперчіть і відбийте з допомогою кухонного молотка до товщини по 1 см.
грецький шніцель - фото крок 3
3. Умочіть кожен шматок в злегка збите яйце, обваляйте в панірувальних сухарях.
грецький шніцель - фото крок 4
4. Обсмажте на сильному вогні, на розігрітому оливковому маслі з двох боків до рум'яної скоринки. Перекладіть шніцелі на паперову серветку, щоб стік зайвий жир.
грецький шніцель - фото крок 5
5. Подавайте з солодким перцем в томаті і молодим відвареною картоплею. Смачного!

Схожі рецепти