Рецепт Капустяний шніцель фото

Капустяний шніцель
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Капуста , Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Хочете спробувати щось легке і ситне на вечерю? тоді подивіться, як приготувати капустяний шніцель. Це дуже просте і ситне блюдо зі свіжої капусти в паніровці. Воно не займе багато часу.

Опис приготування:

Якщо хочете зробити страву більш ситним, то шніцелі можна начинити сиром. Для цього просто наріжте свій улюблений сир пластинками близько 0, 5 см. При складанні листів в паніровці в середину конвертика покладіть шматок сиру. Таким же чином можна додавати в якості начинки шматочки курки або шинки.

Такі шніцелі смачно їсти зі свіжою сметаною.

  • Капуста білокачанна - 1 штука(6 великих листів капусти)
  • Куряче яйце - 6 штук
  • Панірувальні сухарі - 500 грам
  • Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
капустяний шніцель - фото крок 1
Для початку підготуйте капустяні листи. Щоб їх простіше було відокремити, виріжте качан з капусти. Тепер відокремте 6 великих листів. У великій каструлі закип'ятіть 2 літра води, опустіть туди капустяне листя на 2 хвилини.
капустяний шніцель - фото крок 2
Збийте яйця з сіллю і перцем. Підготуйте панірувальні сухарі. Якщо у листя тверду основу, злегка відбийте його (земля) молоточком. Умочіть кожен лист в яйце, а потім в сухарі. Так виконайте два рази. Поверніть листи в конвертики.
капустяний шніцель - фото крок 3
У сковороді розігрійте кілька столових ложок рослинного масла. Коли масло розжариться, покладіть в нього шніцелі, починайте їх обсмажувати. З кожного боку смажте по 1-2 хвилин.
капустяний шніцель - фото крок 4
Обсмажені шніцелі викладіть на паперові рушники. Залиште їх на хвилину, щоб скло зайве масло. Тепер викладіть готові шніцелі на тарілки і подавайте до столу теплими.

Схожі рецепти