Наливка з малини
(покроковий рецепт з фото)
Хороша наливка з малини в домашніх умовах в будь-який час року. Особливо вона добре йде під час застілля, оскільки її кислуватий смак воістину балує смакові рецептори.
Наливки подібного типу готують по-різному. Я пропоную класичний рецепт наливки з малини, яким користуються багато господинь. Готується вона легко і не вимагає особливих здібностей кулінара, а виходить дивно смачною.!
- Малина - 0, 5 кілограма
- Горілка - 0, 5 L
- Цукор - 1 склянок
- Вода очищена - 100 грам
1. Для приготування наливки з малини в домашніх умовах потрібно небагато - стиглі ягоди, горілка і цукор. Такий напій чудово підійде до будь-якого святкового столу і як аперитив під час обіду.
2. Обов'язкове уязика - горілка хорошої якості. Пропорції такі: з 1 літрову банку насипте малину під "плечики", додайте склянку цукру і залийте горілкою. Ягоди повинні повністю зануритися в рідину. Накрийте банку кришкою і приберіть в темне місце.
3. Через 2 місяці дістаньте наливку. Краще її наполягати в холодильнику і потім там же зберігати. Перед розливом в пляшку ретельно перемішайте ягоди, але постарайтеся не розламати їх - в пляшці вони будуть чудово виглядати .