Рецепт Кисіль з компоту фото

Кисіль з компоту
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Полуниця
Дієтичне харчування
Для дітей , Десерт
Напої , Фруктові , Кислий
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 20 хв.

Ви ніколи не пробували приготувати кисіль з компоту? І навіть подумати не могли, що таке можливо? Так давайте виправлятися, - економний, швидкий рецепт для любителів киселів і просто ласунів.

Опис приготування:

Цей простий рецепт киселю з компоту виручить тих, у кого залишилися зайві закочені банки з компотом, пити який вже ніхто після зими не хоче, - ситі по горло. Крім того, спосіб, як приготувати кисіль з компоту, мені знадобився один раз, коли компот виявився занадто солодким, - лимон зменшив зайвий цукор, а у вигляді киселю вийшов чудовий охолоджений десерт. Всім раджу!

Рецепт:

1. Отже, дволітрову банку компоту виливаємо в каструлю. Залежно від ягід або фруктів, які в ньому, великі"екземпляри" зразок яблук, краще подрібнити, а з вишень - дістати кісточки. Але, безумовно, це не принципово для нашого киселю з компоту в домашніх умовах, так що, якщо ви робите кисіль з компоту на швидку руку, - можна не дбає особливо.

2. Тепер ставимо каструлю на середній вогонь, і доводимо до кипіння.

3. Поки компот гріється, нарізаємо тонкими кружальцями лимон, або ж просто видавлюємо з нього сік. А крохмаль розводимо в склянці холодної води.

4. Як тільки компот закипить, зменшуємо вогонь, вливаємо тонкою цівкою крохмальну суміш і сік лимона, і ретельно перемішуємо.

5. Варимо наш кисіль з компоту в домашніх умовах до повторного закипання, перемішаємо ще раз, і спробуємо на смак, - тут вже додаєте цукор, лимон або солодкі прянощі на ваш смак.

От і все! можна подавати. У мене напій за цим рецептом приготування киселю з компоту розійшовся за дві секунди, - домашні навіть не здогадалися, що він був зроблений з нелюбимого ними компоту Так що раджу!


  • Компот - 2 L
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Лимон - 1 штука
Цей простий рецепт киселю з компоту виручить тих, у кого залишилися зайві закочені банки з компотом, пити який вже ніхто після зими не хоче, - ситі по горло. Крім того, спосіб, як приготувати кисіль з компоту, мені знадобився один раз, коли компот виявився занадто солодким, - лимон зменшив зайвий цукор, а у вигляді киселю вийшов чудовий охолоджений десерт. Всім раджу!

Рецепт:

1. Отже, дволітрову банку компоту виливаємо в каструлю. Залежно від ягід або фруктів, які в ньому, великі"екземпляри" зразок яблук, краще подрібнити, а з вишень - дістати кісточки. Але, безумовно, це не принципово для нашого киселю з компоту в домашніх умовах, так що, якщо ви робите кисіль з компоту на швидку руку, - можна не дбає особливо.

2. Тепер ставимо каструлю на середній вогонь, і доводимо до кипіння.

3. Поки компот гріється, нарізаємо тонкими кружальцями лимон, або ж просто видавлюємо з нього сік. А крохмаль розводимо в склянці холодної води.

4. Як тільки компот закипить, зменшуємо вогонь, вливаємо тонкою цівкою крохмальну суміш і сік лимона, і ретельно перемішуємо.

5. Варимо наш кисіль з компоту в домашніх умовах до повторного закипання, перемішаємо ще раз, і спробуємо на смак, - тут вже додаєте цукор, лимон або солодкі прянощі на ваш смак.

От і все! можна подавати. У мене напій за цим рецептом приготування киселю з компоту розійшовся за дві секунди, - домашні навіть не здогадалися, що він був зроблений з нелюбимого ними компоту Так що раджу!

Схожі рецепти