Австрійська кухня - рецепти від домашніх кухарів

Австрійська паска

Австрійська паска

Сирні паски популярні по всьому світу в багатьох країнах. Познайомлю вас з рецептом австрійської паски. опис приготування: Спробуйте приготувати цю смачну і ніжну паску і ви не пошкодуєте! Її основу складає сир, який обов'язково повинен бути жирним. Перед приготуванням не забудьте перетерти йо...

читати далі
Австрійські млинці створогом

Австрійські млинці створогом

Цей рецепт приготування австрійських млинців з сиром я шукав вже давно. Нарешті знайшов і тепер викладаю тут. смачно, красиво і запах = обладнаний! опис приготування: готуємо тісто, смажимо млинці, як зазвичай, потім розмазує по млинців начинку і загортаємо. Чудовий сніданок або десерт! Успіхі...

читати далі
Австрійські малинові коржики

Австрійські малинові коржики

Рецепт приготування австрійських коржиків з малиновим варенням і лимонною цедрою. опис приготування: Якщо малинове варення дуже густе, розбавте його водою. вершкового масла— 450 грам яєчних жовтки— 4 штуки цукрового піску— 2 склянки розпушувача— 2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки цедри л...

читати далі
Австрійський картопляний салат

Австрійський картопляний салат

Для вітчизняної кухні картопля не є чимось особливим. Її ми їмо в різному вигляді. Але в Австрії з неї роблять салат! Якщо ваші домашні дуже люблять картоплю, спробуйте цей рецепт. опис приготування: Я ніколи б не подумала, що мені сподобається картопляний салат. Здавалося б, який може бути са...

читати далі
Австрійський пряник

Австрійський пряник

Ці пряники не схожі на ті, що ми звикли купувати в магазині. думаю, що вони заслуговують на увагу. Розповідаю смачний рецепт, як приготувати австрійські пряники, які прикрашаю глазур'ю. опис приготування: Тісто для пряників рекомендую робити заздалегідь, адже готове тісто має провести в холоди...

читати далі
Австрійський штрудель

Австрійський штрудель

Найвідоміший австрійський десерт - це штрудель. Можна купити готовий в магазині, але чи варто витрачати гроші, якщо можна зробити його самостійно? розповім, як приготувати австрійський штрудель. опис приготування: Його подають з чашкою ароматної кави. Сам пиріг прикрашають при подачі цукровою ...

читати далі
Австрійський суп

Австрійський суп

Сьогодні ми разом зануримося в класичну австрійську кухню, а саме - в ресторанну. вишукану, але не таку складну, як здається. Цей рецепт зігріє вас в холодний вечір або наситить в обід. опис приготування: Виглядає блюдо красиво, і навіть незрозуміло, що це таке плаває в бульйоні. А адже це всь...

читати далі
Австрійський сирний торт

Австрійський сирний торт

Австрія знаменита на весь світ своєю випічкою. Багато з варіантів ви можете повторити самостійно. Тільки вам потрібна чітка інструкція, щоб вийшов класичний рецепт. уважно читайте! опис приготування: Хочете спробувати незвичайне торт у вашому житті? Тоді цей рецепт вам підійде. Він одночасно н...

читати далі
Австрійський яблучний пиріг

Австрійський яблучний пиріг

Існує стільки різноманітних рецептів яблучного пирога. Яблука можна натерти, нарізати дрібно або крупно, перетворити в пюре. Ось ще один рецепт, як приготувати австрійський яблучний пиріг. опис приготування: Цей пиріг можна подавати теплим або вже остиглим. До нього рекомендують збиті вершки н...

читати далі
Австрійське пиво

Австрійське пиво

розповім вам, як приготувати австрійське пиво в домашніх умовах. Насправді це зовсім не складно, варто трохи постаратися, але зате ви в результаті отримаєте якісний крафтового напій! раджу! опис приготування: Перед вами простий рецепт австрійського пива. Дуже смачний, ніжний і цікавий виходить...

читати далі
Швидкий штрудель з фініками і горіхами

Швидкий штрудель з фініками і горіхами

Цей штрудель готується дуже швидко, т.к. тісто тут готове листкове, а начинка готується моментально. Якщо треба щось швидко приготувати до чаю, — цей рецепт вас обов'язково виручить! рекомендую. опис приготування: Тісто для цього рецепта краще брати листкове бездріжджове. У начинці ж, мигдаль ...

читати далі
Даниш з фруктами

Даниш з фруктами

Данис — це австрійська випічка, прижилася в Данії, звідки вона поширилася по всьому світу. Даниш буває з самої різною начинкою, пропоную рецепт з фруктами і кремом "; Патісьер ";. опис приготування: Даниш з фруктами фантастично гарний, просто неможливо відірватися. Приготувати його зовсім прос...

читати далі
Ішльское тістечко (Ischler пирогів)

Ішльское тістечко (Ischler пирогів)

Ішльское (Ішлерское) тістечко — ніжне і розсипчасте мигдальне тістечко з прошарком кисло-солодкого джему і покрите шоколадною глазур'ю. Цей рецепт ви знайдете в будь-який австрійської кулінарній книзі. опис приготування: У 50-ті роки ХХ століття Ріхард Курт, головний кондитер «Цаунер» в красив...

читати далі
Кайзершмаррн з сиром

Кайзершмаррн з сиром

Цей рецепт приготування кайзершмаррн з сиром відмінно підходить для романтичних вечерь або сніданків, — готувати просто і швидко, зате ніжний смак оцінять по достоїнству вже точно! опис приготування: Цей простий рецепт кайзершмаррн з сиром дозволяє вам вдосконалити класику, як завгодно, — я,с...

читати далі
Kayzershmarrn

Kayzershmarrn

Пропоную вам дізнатися,як приготувати кайзершмаррн, або Імператорський омлет, — цікавий десерт, який сподобається і дітям, і дорослим. Оригінальний сливовий соус в поєднанні з ніжним суфле! опис приготування: Цей рецепт приготування кайзершмаррн, як, втім, і будь-якого іншого страви з багатові...

читати далі
Knedliki з Парун

Knedliki з Парун

Knedliki з Парун — дуже смачне і ситне бдюдо, яке відноситься до чеської та словацької кухні. опис приготування: Як ми будемо готувати кнедлики на пару? Для цього нам знадобиться: 1. просіяти борошно, свіжі дріжджі (можна замінити сухими з розрахунку на 1 кг борошна і розвести їх в теплому мол...

читати далі
Krapfen

Krapfen

Чи пробували ви або чули про Крапф? ви здивуєтеся, але не знаючи самі, ви їх, скоріше всього, їли. Адже це знайомі нам пончики, тільки з невеликими змінами і доповненнями. Зробимо їх самі будинки! опис приготування: Для того щоб виконати цю випічку доведеться постаратися і почекати. Але це тог...

читати далі
Курка по-віденськи

Курка по-віденськи

Це традиційне австрійське блюдо, яке в 18 столітті подавалося на стіл до аристократів, впевнена, сподобається так само і вам. Проста в приготуванні і при цьому неймовірно смачна хрустка курочка. опис приготування: Я ніколи навіть і не здогадувалася, що цей класичний рецепт курки по-віденськи, ...

читати далі
Курячий шніцель з соусом

Курячий шніцель з соусом

Найголовніше при приготуванні шніцеля — це не пересушити м'ясо. Тому його досить смажити лише по 2-3 хвилини з кожного боку. Результат не змусить себе чекати. Спробуйте! опис приготування: До такої страви підійде будь-який гарнір. Але найкраще приготувати овочевий салат. Або ж просто подати йо...

читати далі
Лінцську торт

Лінцську торт

Пропоную вам здивувати гостей цим класичним рецептом Лінцську торта, — в Австрії, як відомо, знають толк в солодощах, а цей торт і готується просто, і багато часу у вас не відніме. смачно! опис приготування: Такий рецепт приготування Лінцську торта мені подобається своєю універсальністю, — гор...

читати далі