Швидкий соус для пасти

Рецепт Швидкий соус для пасти фото

Хочете зробити в домашніх умовах простий, але неймовірно насичений соус всього за 15-20 хвилин? Забудьте про магазинні кетчупи, цей варіант завжди прийде на виручку. Рекомендую рецепт на замітку! Вашій увазі хочу представити класну ідею, як приготувати швидкий соус для пасти з помідорами. Це класика, яка завжди актуальна. З таким соусом макарони ...

Читати далі

Пісний торт «Захер»

Рецепт Пісний торт «Захер» фото

Торт "Захер" - знаменитий на весь світ віденський торт. Він складається з шоколадного бісквіту, абрикосової прошарку і покритий шоколадною глазур'ю. Ділюся пісної версією цього торта. Нижче я дам покроковий опис, як приготувати пісний торт "Захер " . Кількість інгредієнтів розраховане на форму діаметром 22 см. Замість кокосового молока можна взят...

Читати далі

Ласкаво просимо до розділу Рецепти Австрійської кухні! Тут ви знайдете велику колекцію традиційних та сучасних страв, які широко вживаються в Австрії та популярні у всьому світі.

Наші рецепти включають такі популярні страви, як шніцель з телятини, кльовий кекс, картофельний суп, віденські ковбаски та багато інших. Ми також пропонуємо безліч вегетаріанських та веганських варіантів, щоб задовольнити потреби будь-якої дієти.

Кожен рецепт супроводжується докладними інструкціями та фотографіями, щоб допомогти вам крок за кроком виготовити чудову австрійську страву у власній кухні. Крім того, ми надаємо корисні поради щодо вибору інгредієнтів, зберігання та подачі страв, щоб ваші кулінарні пригоди були якомога приємнішими.

Тож, зануртесь у світ австрійської кухні та відчуйте її багату історію та смаки. Насолоджуйтесь виготовленням страв удома та поділіться враженнями з друзями та рідними.

Звичайно, Австрійська кухня - це не просто смачна їжа, це частина культурної спадщини та національної ідентичності Австрії. Багато з австрійських страв походять з кінця 19-го та початку 20-го століття, коли Австро-Угорська імперія була на піку своєї могутності. Протягом цього часу було розроблено багато традиційних рецептів, які зберігаються до наших днів і стали популярними в усьому світі.

Один з найбільш відомих австрійських страв - це шніцель, який складається з тонкого кусочка м'яса, зазвичай з телятини, який обпанірують та смажать. Інші популярні страви, які можна знайти на столі в Австрії, включають картофельний суп, ковбаски Відня, сирні тістечка та традиційний кекс.

Значний вплив на австрійську кухню мають сусідні країни, зокрема Німеччина та Італія. Наприклад, популярна страва "тірольський кнедлі" має коріння в регіоні Тіроль, який знаходиться на межі між Австрією та Італією.

Крім традиційних страв, австрійська кухня також відома своїми десертами, зокрема, класичним "заварним кремом" та "штруделем", які можна знайти у багатьох кав'ярнях у всьому світі.

Окрім того, Австрія має багату винну культуру, і виноробство - це ще один важливий аспект австрійської кухні. Національні вина, такі як Грюнер Вельтлінер та Цвайгельт, є відомим

Штрудель зі свининою

Рецепт Штрудель зі свининою фото

Люблю випічку, але ось возитися з тестом мені не охота. Розповім, як приготувати штрудель зі свининою. На відміну від солодкого варіанти, цей можна взяти з собою замість бутербродів для перекусу. Для приготування використовую бездріжджове листкове тісто, воно добре пропікається, тому возитися з ним немає потреби. Використовуйте не покупної фарш, ...

Читати далі

Штрудель з яблуками і горіхами на сирному тісті

Рецепт Штрудель з яблуками і горіхами на сирному тісті фото

Яблучний штрудель відноситься до національної австрійської кухні. Але ми внесемо в цей рецепт і смак трохи різноманітності, і як мені здається, користі - приготуємо його на сирному тісті! Дуже смачно! Крім яблук і горіхів в начинку можна додати родзинки і корицю. Якщо подати його в гарячому вигляді, то смак відмінно буде поєднуватися з кулькою мо...

Читати далі

Ліонський салат

Рецепт Ліонський салат фото

Красивий і одночасно елегантний ліонський салат, де все дуже гармонійно поєднується між собою. Салат для гурманів, які не готові ускладнювати життя приготуванням хитромудрої їжі! Рецепт ліонського салату я взяла в одній кулінарній книзі європейської кухні. Такий салат подають практично у всіх французьких ресторанах, та й вдома приготувати його не...

Читати далі

Какао з шоколадного сиропу

Рецепт Какао з шоколадного сиропу фото

Кращий напій для дітей в холодний зиязикай день - це какао. У ньому немає кофеїну, тому напій дозволений дітям і корисний багатьом дорослим. Підкажу, як приготувати какао з шоколадного сиропу. Шоколадний сироп готують на основі какао, потім змішують з молоком і подають до столу. Сам сироп ви можете купити, але можете зробити і самостійно, в цьому...

Читати далі

Австрійське Лінцерское печиво

Рецепт Австрійське Лінцерское печиво фото

Рецепт приготування печива з лимонною цедрою і варенням. Печиво Linzer є традиційним австрійським пісочним печивом, яке дуже популярно в різдвяні свята. Воно являє собою два печива однакової форми, які вирізаються спеціальними формочками. Половинки печива з'єднуються між собою густим джемом (малиновим, черносмородиновим або полуничним) або хочете...

Читати далі

Швидкий штрудель з фініками і горіхами

Рецепт Швидкий штрудель з фініками і горіхами фото

Цей штрудель готується дуже швидко, т.К. Тісто тут готове листкове, а начинка готується моментально. Якщо треба щось швидко приготувати до чаю, - цей рецепт вас обов'язково виручить! рекомендую. Тісто для цього рецепта краще брати листкове бездріжджове. У начинці ж, мигдаль цілком можна замінити іншими горіхами або панірувальними сухарями. А фіні...

Читати далі

Віденська паска

Рецепт Віденська паска фото

Ця паска готується з незвичайного віденського тіста, власне тому її і називають - "Віденська " . За смаком паска нагадує знамениту роязик бабку без просочення. Випічка довго зберігається, НЕ čerstveâ. Приготуємо Віденську паску в домашніх умовах. Готувати можна в духовці або ж хлібопічці, на результат це особливо не впливає. Начинка для паски мож...

Читати далі

Штрудель з тіста філо

Рецепт Штрудель з тіста філо фото

Хочу поділитися сімейним рецептом дуже смачної випічки. Вся "родзинка" - в начинці, де крім яблук є ще і шоколад, і джем, і родзинки. Дивіться, як приготувати штрудель з тіста філо. Всі вироби з готового тіста філо можна приготувати дуже швидко. Готова випічка виходить легкої, повітряної, красивого золотистого кольору. Головне: щоб отримати краси...

Читати далі

Віденське тісто для паски

Рецепт Віденське тісто для паски фото

Багато хто чув про особливе рецепті приготування тіста для пасок. У народі його називають «віденським». Після невеликих пошуків, мені вдалося знайти рецепт і випробувати його. Знамените віденське тісто для паски з нашим рецептом зовсім нескладно приготувати. З вечора розчиніть в теплому молоці дріжджі з цукром. А вранці додайте в опару сіль, розт...

Читати далі

Австрійські млинці створогом

Рецепт Австрійські млинці створогом фото

Цей рецепт приготування австрійських млинців з сиром я шукав вже давно. Нарешті знайшов і тепер викладаю тут. Смачно, красиво і запах = обладнаний! Готуємо тісто, смажимо млинці, як зазвичай, потім розмазує по млинців начинку і загортаємо. Чудовий сніданок або десерт! Успіхів і доброго дня! Вода мінеральна -  2, 5 склянкиБорошно пшеничне -  2 скл...

Читати далі

Віденське печиво

Рецепт Віденське печиво фото

Пориньте в атмосферу далекої Австрії - приготуйте ароматне і розсипчасте віденське печиво в домашніх умовах. Австрія завжди славилася своїми кондитерськими подвигами, і віденське печиво - один з цих австрійських шедеврів. Віденське печиво в Австрії, як правило, печуть на католицьке Різдво, однак нам яке до цього діло - ми можемо піч їх і просто т...

Читати далі

Торт «Любава»

Рецепт Торт «Любава» фото

Якщо ви хочете урізноманітнити свій солодкий стіл, то приготуйте торт "Любава " . Він зроблений з пісочного коржів з масляним кремом. Має хрустку структуру і помірну солодкість, а доповнюють смак ягоди. У приготуванні тесту дуже важливо зловити ту саму середину, коли тісто замішане. Якщо воно прилипає до робочої поверхні, а вказану кількість боро...

Читати далі

Лемонема в духовці

Рецепт Лемонема в духовці фото

Соковита, апетитна і дуже ароматна рибка може стати відмінним варіантом основного блюда на обід або вечерю. Пропоную вам смачний і простий варіант, як приготувати Лемоні в духовці. 1. Насамперед включіть її, залиште її розігріватися до 200 градусів.2. Рибу вимийте і при необхідності очистіть. Акуратно розріжте її навпіл, видаліть кістки.3. Сіль ф...

Читати далі