Krapfen

Рецепт Krapfen фото

Чи пробували ви або чули про Крапф? ви здивуєтеся, але не знаючи самі, ви їх, скоріше всього, їли. Адже це знайомі нам пончики, тільки з невеликими змінами і доповненнями. Зробимо їх самі будинки! Для того щоб виконати цю випічку доведеться постаратися і почекати. Але це того варте. Вироби виходять повітряними, а в середині буде абрикосовий джем....

Читати далі

Швидкий соус для пасти

Рецепт Швидкий соус для пасти фото

Хочете зробити в домашніх умовах простий, але неймовірно насичений соус всього за 15-20 хвилин? Забудьте про магазинні кетчупи, цей варіант завжди прийде на виручку. Рекомендую рецепт на замітку! Вашій увазі хочу представити класну ідею, як приготувати швидкий соус для пасти з помідорами. Це класика, яка завжди актуальна. З таким соусом макарони ...

Читати далі

Ласкаво просимо до розділу Рецепти Австрійської кухні! Тут ви знайдете велику колекцію традиційних та сучасних страв, які широко вживаються в Австрії та популярні у всьому світі.

Наші рецепти включають такі популярні страви, як шніцель з телятини, кльовий кекс, картофельний суп, віденські ковбаски та багато інших. Ми також пропонуємо безліч вегетаріанських та веганських варіантів, щоб задовольнити потреби будь-якої дієти.

Кожен рецепт супроводжується докладними інструкціями та фотографіями, щоб допомогти вам крок за кроком виготовити чудову австрійську страву у власній кухні. Крім того, ми надаємо корисні поради щодо вибору інгредієнтів, зберігання та подачі страв, щоб ваші кулінарні пригоди були якомога приємнішими.

Тож, зануртесь у світ австрійської кухні та відчуйте її багату історію та смаки. Насолоджуйтесь виготовленням страв удома та поділіться враженнями з друзями та рідними.

Звичайно, Австрійська кухня - це не просто смачна їжа, це частина культурної спадщини та національної ідентичності Австрії. Багато з австрійських страв походять з кінця 19-го та початку 20-го століття, коли Австро-Угорська імперія була на піку своєї могутності. Протягом цього часу було розроблено багато традиційних рецептів, які зберігаються до наших днів і стали популярними в усьому світі.

Один з найбільш відомих австрійських страв - це шніцель, який складається з тонкого кусочка м'яса, зазвичай з телятини, який обпанірують та смажать. Інші популярні страви, які можна знайти на столі в Австрії, включають картофельний суп, ковбаски Відня, сирні тістечка та традиційний кекс.

Значний вплив на австрійську кухню мають сусідні країни, зокрема Німеччина та Італія. Наприклад, популярна страва "тірольський кнедлі" має коріння в регіоні Тіроль, який знаходиться на межі між Австрією та Італією.

Крім традиційних страв, австрійська кухня також відома своїми десертами, зокрема, класичним "заварним кремом" та "штруделем", які можна знайти у багатьох кав'ярнях у всьому світі.

Окрім того, Австрія має багату винну культуру, і виноробство - це ще один важливий аспект австрійської кухні. Національні вина, такі як Грюнер Вельтлінер та Цвайгельт, є відомим

Пісний торт «Захер»

Рецепт Пісний торт «Захер» фото

Торт "Захер" - знаменитий на весь світ віденський торт. Він складається з шоколадного бісквіту, абрикосової прошарку і покритий шоколадною глазур'ю. Ділюся пісної версією цього торта. Нижче я дам покроковий опис, як приготувати пісний торт "Захер " . Кількість інгредієнтів розраховане на форму діаметром 22 см. Замість кокосового молока можна взят...

Читати далі

Штрудель зі свининою

Рецепт Штрудель зі свининою фото

Люблю випічку, але ось возитися з тестом мені не охота. Розповім, як приготувати штрудель зі свининою. На відміну від солодкого варіанти, цей можна взяти з собою замість бутербродів для перекусу. Для приготування використовую бездріжджове листкове тісто, воно добре пропікається, тому возитися з ним немає потреби. Використовуйте не покупної фарш, ...

Читати далі

Штрудель з яблуками і горіхами на сирному тісті

Рецепт Штрудель з яблуками і горіхами на сирному тісті фото

Яблучний штрудель відноситься до національної австрійської кухні. Але ми внесемо в цей рецепт і смак трохи різноманітності, і як мені здається, користі - приготуємо його на сирному тісті! Дуже смачно! Крім яблук і горіхів в начинку можна додати родзинки і корицю. Якщо подати його в гарячому вигляді, то смак відмінно буде поєднуватися з кулькою мо...

Читати далі

Ліонський салат

Рецепт Ліонський салат фото

Красивий і одночасно елегантний ліонський салат, де все дуже гармонійно поєднується між собою. Салат для гурманів, які не готові ускладнювати життя приготуванням хитромудрої їжі! Рецепт ліонського салату я взяла в одній кулінарній книзі європейської кухні. Такий салат подають практично у всіх французьких ресторанах, та й вдома приготувати його не...

Читати далі

Какао з шоколадного сиропу

Рецепт Какао з шоколадного сиропу фото

Кращий напій для дітей в холодний зиязикай день - це какао. У ньому немає кофеїну, тому напій дозволений дітям і корисний багатьом дорослим. Підкажу, як приготувати какао з шоколадного сиропу. Шоколадний сироп готують на основі какао, потім змішують з молоком і подають до столу. Сам сироп ви можете купити, але можете зробити і самостійно, в цьому...

Читати далі

Австрійське Лінцерское печиво

Рецепт Австрійське Лінцерское печиво фото

Рецепт приготування печива з лимонною цедрою і варенням. Печиво Linzer є традиційним австрійським пісочним печивом, яке дуже популярно в різдвяні свята. Воно являє собою два печива однакової форми, які вирізаються спеціальними формочками. Половинки печива з'єднуються між собою густим джемом (малиновим, черносмородиновим або полуничним) або хочете...

Читати далі

Швидкий штрудель з фініками і горіхами

Рецепт Швидкий штрудель з фініками і горіхами фото

Цей штрудель готується дуже швидко, т.К. Тісто тут готове листкове, а начинка готується моментально. Якщо треба щось швидко приготувати до чаю, - цей рецепт вас обов'язково виручить! рекомендую. Тісто для цього рецепта краще брати листкове бездріжджове. У начинці ж, мигдаль цілком можна замінити іншими горіхами або панірувальними сухарями. А фіні...

Читати далі

Віденська паска

Рецепт Віденська паска фото

Ця паска готується з незвичайного віденського тіста, власне тому її і називають - "Віденська " . За смаком паска нагадує знамениту роязик бабку без просочення. Випічка довго зберігається, НЕ čerstveâ. Приготуємо Віденську паску в домашніх умовах. Готувати можна в духовці або ж хлібопічці, на результат це особливо не впливає. Начинка для паски мож...

Читати далі

Штрудель з тіста філо

Рецепт Штрудель з тіста філо фото

Хочу поділитися сімейним рецептом дуже смачної випічки. Вся "родзинка" - в начинці, де крім яблук є ще і шоколад, і джем, і родзинки. Дивіться, як приготувати штрудель з тіста філо. Всі вироби з готового тіста філо можна приготувати дуже швидко. Готова випічка виходить легкої, повітряної, красивого золотистого кольору. Головне: щоб отримати краси...

Читати далі

Віденське тісто для паски

Рецепт Віденське тісто для паски фото

Багато хто чув про особливе рецепті приготування тіста для пасок. У народі його називають «віденським». Після невеликих пошуків, мені вдалося знайти рецепт і випробувати його. Знамените віденське тісто для паски з нашим рецептом зовсім нескладно приготувати. З вечора розчиніть в теплому молоці дріжджі з цукром. А вранці додайте в опару сіль, розт...

Читати далі

Австрійські млинці створогом

Рецепт Австрійські млинці створогом фото

Цей рецепт приготування австрійських млинців з сиром я шукав вже давно. Нарешті знайшов і тепер викладаю тут. Смачно, красиво і запах = обладнаний! Готуємо тісто, смажимо млинці, як зазвичай, потім розмазує по млинців начинку і загортаємо. Чудовий сніданок або десерт! Успіхів і доброго дня! Вода мінеральна -  2, 5 склянкиБорошно пшеничне -  2 скл...

Читати далі

Віденське печиво

Рецепт Віденське печиво фото

Пориньте в атмосферу далекої Австрії - приготуйте ароматне і розсипчасте віденське печиво в домашніх умовах. Австрія завжди славилася своїми кондитерськими подвигами, і віденське печиво - один з цих австрійських шедеврів. Віденське печиво в Австрії, як правило, печуть на католицьке Різдво, однак нам яке до цього діло - ми можемо піч їх і просто т...

Читати далі

Торт «Любава»

Рецепт Торт «Любава» фото

Якщо ви хочете урізноманітнити свій солодкий стіл, то приготуйте торт "Любава " . Він зроблений з пісочного коржів з масляним кремом. Має хрустку структуру і помірну солодкість, а доповнюють смак ягоди. У приготуванні тесту дуже важливо зловити ту саму середину, коли тісто замішане. Якщо воно прилипає до робочої поверхні, а вказану кількість боро...

Читати далі