Рецепт Штрудель зі свининою фото

Штрудель зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня , Австрійська кухня
Тісто , М'ясо , Свинина , Листкове тісто
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Струдель
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Люблю випічку, але ось возитися з тестом мені не охота. Розповім, як приготувати штрудель зі свининою. На відміну від солодкого варіанти, цей можна взяти з собою замість бутербродів для перекусу.

Опис приготування:

Для приготування використовую бездріжджове листкове тісто, воно добре пропікається, тому возитися з ним немає потреби. Використовуйте не покупної фарш, а зроблений самостійно, з цільних шматків свинини. Випічка виходить смачною, ароматної, з рум'яною скоринкою.

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Свинина - 0, 5 кілограма
  • Морквина - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
штрудель зі свининою - фото крок 1
1. Цибуля чищу і мою, нарізаю дрібними кубиками, морквину чищу і мою, потім натираю на крупній тертці.
штрудель зі свининою - фото крок 2
2. М'ясо мою і нарізаю шматочками, навіщо подрібнюю ножем. Змішую його з подрібненими овочами, за смаком солю і додаю спеції.
штрудель зі свининою - фото крок 3
3. Сковороду з соняшниковою олією ставлю на вогонь, розігріваю гарненько, викладаю фарш з овочами, обсмажую до готовності.
штрудель зі свининою - фото крок 4
4. Готове тісто розкочують в пласт товщиною 3 міліметра. Викладаю обсмажений фарш.
штрудель зі свининою - фото крок 5
5. Підбираю краю тесту, загортаю їх, формуючи прямокутник.
штрудель зі свининою - фото крок 6
6. Форму для випічки змащую олією, викладаю в неї штрудель, яйцо вбиваю в миску, змащую їм верхівку тіста.
штрудель зі свининою - фото крок 7
7. Відправляю штрудель в розігрітий до 180-200 градусів духовку на 30-40 хвилин.
штрудель зі свининою - фото крок 8
8. Готову випічку трохи остуджують і нарізаю шматочками, затем подаю к столу. Смачного!

Схожі рецепти