Швидкий штрудель з фініками і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Цей штрудель готується дуже швидко, т.К. Тісто тут готове листкове, а начинка готується моментально. Якщо треба щось швидко приготувати до чаю, - цей рецепт вас обов'язково виручить! рекомендую.
Тісто для цього рецепта краще брати листкове бездріжджове. У начинці ж, мигдаль цілком можна замінити іншими горіхами або панірувальними сухарями. А фініки також цілком замінні будь-якими іншими сухофруктами. Але, хочу сказати, що дана варіація мене приваблює найбільше - спробуйте і Ви!
- Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
- Сир - 200 грам
- Сир вершковий - 4 Ст. Ложки
- Фініки - 150 грам
- Мигдаль - 50 грам
- Цедра апельсина - 3 Ст. Ложки
- Жовток яєчний - 1 штука
1. У фініків видаліть кісточку і наріжте кубиком.
2. Мигдаль подрібніть. Можна блендером, я - за допомогою качалки.
3. З апельсина зніміть цедру.
4. Змішайте сир, вершковий сир, фініки, цедру і половину мигдалю.
5. На папері для випічки розкачайте тісто в прямокутник.
6. Посипте горіхами.
7. Викладіть на край начинку.
8. Сверре ruletom, закріпіть край, смазав желтком. Зверху також змастіть рулет жовтком.
9. Випікайте штрудель в розігрітій до 190 градусів духовці близько 30 хвилин. При подачі можна прикрасити штрудель цукровою пудрою. Смачного!