Горіхова паста з фініками
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, низькокалорійний десерт, який не потрібно запікати. У приготуванні точно задіюється позитивна енергетика і позитивні емоції. Дивіться, як приготувати горіхову пасту з фінікам.
Це суперлегкий і смачний десерт. Моя дітвора дуже любить такі фініки і їсть їх замість цукерок. Дівчатам, які стежать за фігурою, дуже рекомендую взяти рецепт таких саморобних цукерочок на озброєння. Спробуйте зробити горіхову пасту з мигдальним смаком і ароматом кориці. З фініками це ідеальне поєднання.
- Фініки - 10 штук
- Мигдальне масло - 50 грам
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Морська сіль - 1 щіпка
Фініки гарненько промийте під проточною водою, дайте їм обсохнути.
Розріжте акуратно кожен фінік гострим ножем, видаліть кісточки.
У ємність покладіть трохи мигдалевого масла. Додайте корицю і морську сіль.
Начинка практично готова, залишилося перемішати до однорідності.
Наповніть кожен фінік соусом і відправте на кілька хвилин в холодильник.