Рецепт Шоколадно-горіхова паста фото

Шоколадно-горіхова паста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Шоколад, Горіхи
Страви без випічки
На полуденок, На сніданок
Десерти

Ділюся рецептом шоколадно-горіхової пасти. На смак виходить, як нутелла. Тільки тут ви будете впевнені в складі. Солодка, смачна і дуже шоколадна!

Нижче я дам покроковий опис, як приготувати шоколадно-горіхову пасту. У цьому рецепті можна використовувати будь-які горіхи, але найсмачніше з мигдалем, фундук або арахіс. З смаженими горіхами виходить краще. Шоколад можна використовувати будь-який: білий, молочний або гіркий, вибирайте за смаком. Додатково пасту можна ароматизувати корицею, кардамоном или стручком ванили. Таку пасту можна мазати на хліб, використовувати для приготування десертів або є просто так, ложкою.

  • Горіхи - 140 грам (обсмажені
    )
  • Цукор - 60 грам
  • Шоколад - 50-60 грам
шоколадно-горіхова паста - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
шоколадно-горіхова паста - фото крок 2
Горіхи перекладіть в чашу блендера, почніть подрібнювати.
шоколадно-горіхова паста - фото крок 3
Коли горіхи перетворяться в крихту, нагадує мокрий пісок, зробіть перерву.
шоколадно-горіхова паста - фото крок 4
Остудіть горіхи 5-10 хвилин, потім подрібніть до повної гладкості.
шоколадно-горіхова паста - фото крок 5
Шоколад порубати на шматочки і розтопіть на водяній бані до рідкого стану.
шоколадно-горіхова паста - фото крок 6
Влийте в пасту розтоплений шоколад, ще раз збийте в блендері.
шоколадно-горіхова паста - фото крок 7
Шоколадно-горіхова паста готова. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти