Оливково-горіхова паста
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите незвичайні і нескладні закуски, обов'язково придивіться до цього рецепту. Я хочу показати вам, як приготувати оливково-горіхову паста всього за якихось 10 хвилин. Дуже смачно!
Я використовую свіжі оливки, але сюди відмінно підійдуть і консервовані, головне - без кісточок. Горішки можна взяти будь-які, крім мигдалю чудово підійдуть волоські або кедрові, наприклад. Пробуйте!
- Оливки - 500 грам
- Горіхи - 100 грам
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Часник, каперсами, сіль і перець - За смаком
1. Ось такі апетитні олівочкі будуть основою закуски.
2. Викладіть до них горіхи і влийте оливкову олію. Додайте за смаком сіль, перець, трохи часнику і каперси, наприклад.
3. Подрібніть за допомогою погружного блендера.
4. Ось така однорідна маса повинна вийти.
5. Надішліть пасту на 30-60 хвилин в холодильник і подавайте до столу! Смачного!